Görögország nyaralás

Görögország nyaralás szempontjából a magyarok egyik legkedveltebb úti célja. Akit már egyszer rabul ejtett a görögországi apartmanok és a tengerpart szépsége, az újra és újra visszajár ide nyaralni. Sétáljon azokon a tereken és helyeken, ahol az ókori legendák és mítoszok főhősei élték életüket. Nyaralás Görögországban ott, ahol a történelem és a misztikum összemosódik! Választhat rengeteg varázslattal teli hely (Korfu, Rodosz, Sarti, Parália, Nei Pori) közül, hisz irodánk számos olcsó görög utat is szervez. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legkiválóbb görögországi apartmanokat és szállásokat kínáljuk a Görögországba utazóknak. Egy görögországi nyaralás alatt az ember szinte újjászületik a kristálytiszta hullámok és az ámulatba ejtően vendégszerető emberek között. Miattuk egy görögországi nyaralás, vagy görög utazás sokszínű és megunhatatlan, hisz gyönyörű tájak és különleges gasztronómiai élvezetek várnak itt ránk.

repülő tipp Térkép
repülővel199 900 Ft/főtől
repülő tipp Térkép
repülővel199 900 Ft/főtől
repülő tipp Térkép
repülővel269 900 Ft/főtől
repülő tipp Térkép
repülővel209 900 Ft/főtől
egyéni busz Térkép
egyénileg51 000 Ft/főtől
repülő Térkép
repülővel269 900 Ft/főtől
egyéni busz Térkép
egyénileg30 000 Ft/főtől
repülő Térkép
repülővel254 900 Ft/főtől
egyéni busz Térkép
egyénileg20 000 Ft/főtől
repülő Térkép
repülővel229 900 Ft/főtől
További ajánlatok betöltése...

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbb úti célt és szállást görögországi nyaralásához. Ennek megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre a kínálatunkban található összes görögországi apartmant és szállást.

A feltüntetett görögországi szállásokra kattintva további információk jelennek meg a térképen, ezzel is segítve a könnyebb összehasonlíthatóságot.

Korfu

Nyaralás Görögország zöld szigetén, Korfun. A sziget könnyen elérhető egyéni utazással, busszal illetve repülővel is.

Zakynthos

Olcsó görög utakat kínálunk Zakynthosra, ami az illatos sziget elnevezést is kapta és a művészek egyik kedvelt zarándok helye, egy igazi kis földi paradicsom. A görög Tsilivi buszos utazás formájában is elérhető.

Karpathos

A görög szigetek közül talán ez az egyik legvadregényesebb, az azúrkék tengerpartok, és a zöldellő mediterrán fenyves...

Kefalonia

A Jón-tenger legnagyobb szigete kiváló célpontja egy görög utazásnak és nyaralásnak. Választhatunk repülős vagy buszos utazást Görögország e területére.

Kréta

Csak ajánlani tudjuk, hogy tegyen egy kellemes görög utazás egy olyan szigetre mely Európa és Afriak között helyezkedik el. Hangulatos görög apartmanokkal és szállásokal fűszerezve.

Rodosz

Nyaraljon görögország legmelegebb éghajlatú szigetén Rodoszon.

Olymposz Riviéra

Nyaralás Görögország legszebb nyaralóövezetében. Olcsó görög utakat és szállásokat kínál iroddánk busszal és repülővel egyaránt.

Chalkidiki-félsziget

Jó tudni, hogy ezen része Görögországnak busszal is elérhető, valamint jó minőségű görög szállásaival, olcsó apartmajaival és elegáns szállodáival csábítja el Sarti és az egész Chalkidiki-félsziget az oda látogatókat.

Lefkada

Lefkada, Görögország nyugati részén, a Jón-szigetek egyike. Éghajlatát tekintve, egy igazi mediterrán térségről beszé...

Thassos

A legzöldebb szigetként tartják számon a Görög-szigetvilág között. Az Égei-tenger legészakibb szigete, Thesszalonikit...

Peloponnészosz-félsziget

Ha szeretne busszal utaznni Görögországba, akkor a Peloponnészoszi-félszigeten fekvő Tolo kedvére való uticél.

Nyugat-Görögország

Görögország nyugati fele kevésbé turista központú, pedig számos csodálatos látnivaló várja az idelátogatókat. Változa...

Santorini

Santorini görög nevén Thíria. Égei-tenger déli részén, a Kükládok szigetcsoport legdélibb szigete. Vulkanikus eredetű...

Görögország nyaralás - Migráns helyzet Görögországban

magazin

Partnerünk a Personal Tours Utazási Iroda az elmúlt napok, hetek és hónapok óta érkező eltérő információkra való tekintettel, megkérdezte az idegenforgalmi szezon kezdete előtt görög partnereit, hogy ők ott a helyszínen, hogyan látják a migráns helyzetet. A beérkezett információk alapján az alábbi állásfoglalást adták ki:

Görögország

Személyivel Görögországba?

magazin

A görögországi nyaralás előtt érdemes utána nézni bizonyos dolgoknak, nehogy útközben érjen minket meglepetés. Ha mindent előre elkészítünk, és tisztában vagyunk a lényeges információkkal, akkor a nyaralás Görögországban garantáltan nyugalmasan és stressztől mentesen telhet!

Görögország

Görög ételek, amiket semmiképpen ne hagyjunk ki!

magazin

Ha Görögország nyaralásunk célpontja, és szeretjük az egzotikus ízeket, valamint szívesen próbálunk ki új ételeket, akkor készüljünk fel egy igazi íz orgiára! A nyaralás Görögország partjainál rengeteg különlegességgel szolgál a kíváncsiskodók számára, érdemes tesztelni minél többfélét.

Görögország

Buzukia egy kötelező program, ha Görögországban nyaralunk

magazin
Ahhoz, hogy tökéletes legyen a nyaralás Görögország mesés szépségű tengerpartjain, érdemes belekóstolni a helyiek életstílusába is. Egy görög utazás végtelen mennyiségű élményt kínál, más ízeket, más színeket, más dallamokat ígér. Még, ha a pihenés is a görögországi nyaralásunk mozgatórugója, akkor is érdemes... Görögország
Asztaltársaság

Egy cseppnyi Görögország közelebb, mint hinnénk

magazin
Egyszer már mindenki eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne egy mesebeli nyaralás Görögország homokos tengerpartján, Zeusz és Hercules földjén. A görög utazás varázslata, hogy a múlt kihat a jelenre. A sajátos stílusú görögországi apartmanok, a barátságos görög szállások, a csodálatos tengerpart, a... Görögország
Görög táncház a Szentendrén