Chalkidiki-félsziget nyaralás

A Görögországi nyaralások kedvet célpontja a vég nélküli homokos tengerpartjai, a mandulafenyőfák és szép ligetei miatt a Thessalonikitől délkeletre fekvő Chalkidiki. Jó tudni, hogy ezen része Görögországnak busszal is elérhető, valamint jó minőségű görög szállásaival, olcsó apartmajaival és elegáns szállodáival csábítja el Sarti és az egész Chalkidiki-félsziget az oda látogatókat.

Stavros

Pezsgő éjszakai életre és kellemes, nyugodt nyaralásra vágyik? Jöjjön velünk Stavrosra. A Chalkidiki-félsziget észak-keleti bejáratánál, Thessalonikitől 80 km-re található népszerű üdülőhelyen megtalál ehhez minden feltételt. Stavros homokos, helyenként apró kavicsos tengerpartján számtalan kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket. A part minden korosztály számára alkalmas a nyugodt fürdőzésre és felhőtlen kikapcsolódásra. Napközben számtalan szórakozási és vízi sportolási lehetőség várja a látogatókat. A pezsgő éjszakai életről éttermek, tavernák, bárok, szórakozóhelyek gondoskodnak. Görögország nevezetességeivel fakultatív kirándulások során ismerkedhetnek meg, buszos és hajós programok közül egyaránt választhatnak. Stavros ideális nyaralóhely minden korosztály számára.

Metamorfosi

Chalkidiki közpéső nyúlványán található kisváros. Valaha egy kis halászfalu volt, mára közkedvelt üdülőparadicsommá nőtte ki...

Nea Plagia

A Halkidiki-félsziget egy kevéssé ismert gyöngyszeme Nea Plagia, ahol a kristálytiszta vizű, hosszú, homokos tengerpart mentén elterülő kis település bája elvarázsolja az idelátogatókat. A településen számos apartmanház és szálloda foglalható kínálatunkban.

Nea Potidea

Nea Potidea a Chalkidiki-félsziget első, Kassandra nyúlványának bejáratánál helyezkedik el. Nyugodt, nem túl nyüzsgő nyaralótelepülés, mely számos apartmanházban és szállodában kínál igényeinknek megfelelő elhelyezést egy piehentető, élménygazdag nyaralás idejére.

Sarti

Sarti a Chalkidiki-félsziget középső nyúlványán, érintetlen, romantikus környezetben található. Nyugodt, tiszta utcácskái,...
Legkeresettebb Ilias apartmanház 13 410 Ft/fő/éjtől
egyénileg17 910 Ft/fő/éjtől
egyénileg13 410 Ft/fő/éjtől
egyénileg17 910 Ft/fő/éjtől
egyéni busz Térkép
egyénileg17 910 Ft/fő/éjtől
egyéni busz Térkép
egyénileg22 410 Ft/fő/éjtől
egyénileg16 110 Ft/fő/éjtől
egyéni busz Térkép
egyénileg26 910 Ft/fő/éjtől
egyénileg16 110 Ft/fő/éjtől
egyéni busz Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni busz Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
További ajánlatok betöltése...