Görögország nyaralás

Görögország nyaralás szempontjából a magyarok egyik legkedveltebb úti célja. Akit már egyszer rabul ejtett a görögországi apartmanok és a tengerpart szépsége, az újra és újra visszajár ide nyaralni. Sétáljon azokon a tereken és helyeken, ahol az ókori legendák és mítoszok főhősei élték életüket. Nyaralás Görögországban ott, ahol a történelem és a misztikum összemosódik! Választhat rengeteg varázslattal teli hely (Korfu, Rodosz, Sarti, Parália, Nei Pori) közül, hisz irodánk számos olcsó görög utat is szervez. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legkiválóbb görögországi apartmanokat és szállásokat kínáljuk a Görögországba utazóknak. Egy görögországi nyaralás alatt az ember szinte újjászületik a kristálytiszta hullámok és az ámulatba ejtően vendégszerető emberek között. Miattuk egy görögországi nyaralás, vagy görög utazás sokszínű és megunhatatlan, hisz gyönyörű tájak és különleges gasztronómiai élvezetek várnak itt ránk.

Rendezés:
85 ajánlat felel meg a feltételeknek

Anna apartmanház

Görögországi nyaraláshoz kiváló szállás kellemes környezetben.

Elhelyezkedés: központi, tengertől 300m

Szobák: 2 fős stúdiók   7 éj, szombati váltás

Ellátás: önellátás / vacsora befizethető

Dimi apartmanház

új

A családias hangulatú apartmanház Gouves központjában, nyugodt környezetben...

Elhelyezkedés: központi, tengertől 150m

Szobák: 2-3-4 fős apartmanok   7 éj, keddi váltás

Ellátás: önellátás / reggeli

Dinos apartmanház

Közvetlen görög tengerparti, barátságos apartmanház stúdiókkal.

Elhelyezkedés: központtól 250m, tengerparti

Szobák: 2 fős stúdiók   7 éj, szombati váltás

Ellátás: önellátás / vacsora befizethető / félpanzió

További ajánlatok betöltése...

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbb úti célt és szállást görögországi nyaralásához. Ennek megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre a kínálatunkban található összes görögországi apartmant és szállást.

A feltüntetett görögországi szállásokra kattintva további információk jelennek meg a térképen, ezzel is segítve a könnyebb összehasonlíthatóságot.

Karpathos

Újdonság 2014-ben! Egy apró csoda felfedezésére hívjuk Önöket, Karpathosra! Kréta és Rodosz között található a 6500 l...
Tovább

Chalkidiki-félsziget

Jó tudni, hogy ezen része Görögországnak busszal is elérhető, valamint jó minőségű görög szállásaival, olcsó apartmajaival és elegáns szállodáival csábítja el Sarti és az egész Chalkidiki-félsziget az oda látogatókat.
Tovább

Kefalonia

A Jón-tenger legnagyobb szigete kiváló célpontja egy görög utazásnak és nyaralásnak. Választahtunk repülős vagy buszos utazást Görögország e területére.
Tovább

Zakynthos

Olcsó görög utakat kínálunk Zakynthosra, ami az illatos sziget elnevezést is kapta és a művészek egyik kedvelt zarándok helye, egy igazi kis földi paradicsom. A görög Tsilivi buszos utazás formájában is elérhető.
Tovább

Személyivel Görögországba?

magazin

A görögországi nyaralás előtt érdemes utána nézni bizonyos dolgoknak, nehogy útközben érjen minket meglepetés. Ha mindent előre elkészítünk, és tisztában vagyunk a lényeges információkkal, akkor a nyaralás Görögországban garantáltan nyugalmasan és stressztől mentesen telhet!

Görög ételek, amiket semmiképpen ne hagyjunk ki!

magazin

Ha Görögország nyaralásunk célpontja, és szeretjük az egzotikus ízeket, valamint szívesen próbálunk ki új ételeket, akkor készüljünk fel egy igazi íz orgiára! A nyaralás Görögország partjainál rengeteg különlegességgel szolgál a kíváncsiskodók számára, érdemes tesztelni minél többfélét.

Buzukia egy kötelező program, ha Görögországban nyaralunk

magazin
Ahhoz, hogy tökéletes legyen a nyaralás Görögország mesés szépségű tengerpartjain, érdemes belekóstolni a helyiek életstílusába is. Egy görög utazás végtelen mennyiségű élményt kínál, más ízeket, más színeket, más dallamokat ígér. Még, ha a pihenés is a görögországi nyaralásunk mozgatórugója, akkor is érdemes...
Asztaltársaság

Egy cseppnyi Görögország közelebb, mint hinnénk

magazin
Egyszer már mindenki eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne egy mesebeli nyaralás Görögország homokos tengerpartján, Zeusz és Hercules földjén. A görög utazás varázslata, hogy a múlt kihat a jelenre. A sajátos stílusú görögországi apartmanok, a barátságos görög szállások, a csodálatos tengerpart, a...
Görög táncház a Szentendrén
X
Újdonság!
Szűkítse a találatokat igényeinek megfelelően!
Szűrés
Ár (/fő/éj)mindet törli
Akciós ajánlatok
Szállás típusmindet törli
Utazás módjamindet törli
Ellátásmindet törli
Úti célmindet törli
Like-olj minket és nyerj egy balatoni hétvégét!
Hírlevél regisztráció