Nei Pori nyaralás

Nei Pori, ez az Olymposz-Rivérán fekvő kis város széles, homokos tengerpartjával és kristálytiszta lassan mélyülő vizével varázsolja el az idelátogatókat. A görögországi Nei Pori sétányán sok kis taverna várja a pihenni vágyókat, és kínál remek választékot, ha a görög gasztronómiát szeretnénk kipróbálni. Egy nei pori nyaralás kisgyermekekkel,  családoknak, baráti társaságoknak remek kikapcsolódást kínál csendes környezetével. Irodánk kínálatában megtalálhatóak az olcsó nei pori apartmanok és stúdiók, melyek a település legszebb részén helyezkedenk el. 

NEI PORI

Nei Pori az Olympos rivérán, Platamon közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Hosszú és széles homokos tengerpartja, a helyiek kedvessége, a páratlan olymposi panoráma várja a nei poriba utazókat.

Egy nei pori nyaralás a hosszú, széles és lassan mélyülő homokos tengerpart miatt ideális kisgyermekes családok részére. Platamon felé sétálva a part közeli víz kissé kavicsosabb. A parti sétány mentén, több helyen zuhanyzó is található. Nei Pori homokos strandján napernyők, napozóágyak vannak, melyek tavernákhoz, bárokhoz tartoznak, így azokat csak rendelés esetén lehet igénybe venni. Nei pori nyaralásunkon lehetőségünk van kipróbálni különböző vízi sportokat: például strandröplabdázhatunk, vagy akár vízisílhetünk is a környéken.

A görögországi Nei Pori két főutcából és több mellékutcából álló új építésű, a hagyományos görög üdülővárosok stílusát követő hangulatos nyaralótelepülés. Tengerparti sétányán páratlan panoráma mellett kényelmesen egész Platamonig el lehet sétálni. Nei Pori parti sétánya mentén több taverna frissen készült grillezett ételeivel, friss tengeri halakkal, gyrossal csábítja vendégeit. Ugyanitt a Marabu és a Murano bár igazi zenés hangulatot biztosít.
 
Nei Pori központja a templom. Innen a legegyszerűbb tájékozódni. Minden pénteken a templom mellett piacnap van, itt a helyi friss zöldségek, gyümölcsök, különböző fajtájú olívabogyók mellett ruha vagy akár függöny vásárlására is van lehetőség.

A nei pori utazási irodákban van lehetőség autóbérlésre: egy napra 100 km korláttal bérelhető, három vagy több napos bérlés esetén nincs km korlátozás. Kerékpár, motor, és quad bérelhető a templom közelében az ATV motorkölcsönzőnél.

Az aktív nyaralást kedvelőknek is több lehetőség kínálkozik. Nei Poriból vonattal el lehet látogatni Thessalonikibe (a jegy kb. 4 Euró 1 útra). A vonatok menetrendje az állomáson van kifüggesztve. Busszal, ami a templom mellől indul, Katerinibe vagy Larrisába lehet eljutni. 
 
A Nei Poriból Katerini felé közlekedő busszal kényelmesen elérhető Platamon vára (belépő 2 Eur), ahonnan feledhetetlen kilátás tárul az Olymposi rivérára.
 
A nei pori templommal szemben az Ilion tavernában étkezhetnek azok akik félpanziós ellátást igényelnek.

KÖTELEZŐ UTASBIZTOSÍTÁS

Felhívjuk buszos és egyéni utasaink figyelmét, hogy a Macedón Nagykövetség tájékoztatása szerint ismét kötelező belépési feltétel a magyar állampolgárok számára a meglévő utasbiztosítás. Amennyiben ezzel nem rendelkeznek, akkor kötelesek azt a helyszínen megvásárolni. 

Jelen információink szerint nem elegendő a hitelkártyákhoz és bankkártyához tartozó biztosítás sem, ezért kérünk minden utasunkat, hogy gondoskodjon a megfelelő biztosításról.

Kelt. 2011.05.12

Betegség-, baleset- és poggyász biztosítás Irodánkban köthető.
Galéria megnyitása (20 kép)
egyéni busz Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni busz Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni busz Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki megtalálja számára legmegfelelőbb apartmant vagy szállást nei pori nyaralásához.  A választás megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre Nei Pori hoteljeit, apartmanjait.

Annak érdekében, hogy az összehasonlítás is egyszerűbbé váljék, a feltüntetett nei pori szállásokra kattintva részletesebb információk jelennek meg a térképen.

Utazás Nei Poriba autóval

egyéni utazás esetén  bővebb információkat az alábbi linken olvashatnak: Nei Pori autóval

Utazás Nei Poriba busszal

  • busszal, 1-2. JÁRAT: 2020. jún. 22-től okt. 7-ig minden turnushoz transzfer buszjárat indul hétfőn Budapest, 1097, BUDAPEST (IX. ker) Üllői út 129. GROUPAMA ARÉNA (Albert Flórián út felöli, hátsó parkoló) 10:00-kor. Buszaink Budapest - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged útvonalon közlekednek.
  • buszos utazáshoz: vidéki felszállási lehetőségekről, menetrendekről itt tájékozódhatnak.

Beutazási és határátlépési feltételek Macedóniába és Szerbiába