Peloponnészosz-félsziget nyaralás

A Peloponnészoszi-félsziget a görög szárazföld legdélebbi része. Belső részei leginkább hegyvidékek. Peloponnészosz maga is négy félszigettel rendelkezik. A görög műemlékek leggazdagabb területe.

Costa Navarino

Methoni városától néhány kilométerre északra, helyezkedik el gyönyörű környezetben. A területet azzal a céllal hívták életre, hogy ezzel támogassák a régió turisztikai fejlődését, de mégis megőrizzék a természet szépségét és a több mint 4500 éves kultúráját.
Tovább

Kalamata

A Peloponészoszi-félsziget központja és legnépszerűbb városa, mely a mitologikus Tajgetosz-hegy lábánál terül el. A nyaralni vágyókat leginkább a több kilométer hosszú, homokos, néhol kavicsos kávézókkal és bárokkal szegélyezett, kristály tiszta vízű tengerpartja vonzza leginkább ebbe a felfedezésre vágyó nyaraló övezetbe.
Tovább

Methoni

Gyönyörű tengerparti városka, mely a csodaszép, velenceiek által épített kastélyáról nevezetes. Egy sziklára építették a kis kastélyt, melyet minden oldalról tenger vesz körül, a szárazföldről csak egy kis köves úton lehet megközelíteni. Methoni tradícionális városkája számos étteremmel tavernával és hosszan elnyúló homokos, néhol kavicsos tengerparttal várja a vendégeket.
Tovább

Petalidi

A régió fővárosától Kalamatától kb. 18 km-re elhelyezkedő hangulatos kis település közvetlenül a tengerparton. Központjában egy nagyobb téren található a St. Nikolaos templom, melyet kávézók és hangilatos tavernák fognak közre. Elsősorban nyugalomra vágyó családok kedvenc nyaralóhelye.
Tovább

Finikounda

Finikounda aranyhomokos tengerpartja és a kristálytiszta tengervize új ajánlatunk a színes-szagos görögországi nyaralások palettáján. A Peloponészoszi félsziget könnyen és gyorsan eléhető az általunk kínált repülőjárattal. Kínálatunkban megtalálható apartman és szálloda egyaránt.
Tovább
Rendezés:
22 ajánlat található
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
További ajánlatok betöltése...
+36 20 459-5424 Kapcsolat