Utazas.info - „Az utazás a szenvedélyünk!”

2001 óta az utazási piacon! Az Utazas.info az elérhető árú, minőségi utazások elkötelezettje. Utazási irodánk a legnépszerűbb nyaralóhelyekre és a legkedveltebb síterepekre induló téli-nyári utak mellett városlátogatások, körutak és csoportos utazások szervezésével is foglalkozik. Széles partnerhálózatunknak, innovatív honlapunknak és felkészült szakmai csapatunknak köszönhetően minőségi szálláshelyeket tudunk kedvező áron biztosítani utasaink részére.


Fontos számunkra, hogy visszatérő utasainkat törzsutasként köszönthessük, és hűségüket további kedvezményekkel háláljuk meg, valamint hogy számukra minden évben az igényeikhez igazodó legjobb ajánlatot készíthessük el. Csoportok megkeresése esetén szervező partnereinknek ingyenhelyeket biztosítunk, a szervezéshez segítséget nyújtunk, és a csoportok igényeihez messzemenőkig megpróbálunk alkalmazkodni.

Minden kollégánk saját desztinációval foglalkozik, így az évek alatt felhalmozott személyes tapasztalok alapján a legtöbb speciális igényt is ki tudjuk elégíteni és megfelelő tájékoztatást tudunk adni a helyszíneket és szálláshelyeket illetően.  A weboldalunkon található leírások és képanyagok legnagyobb részét saját magunk készítjük a helyszínen tapasztaltak alapján, így az utazni vágyók részére a leghitelesebb és legkedvezőbb ajánlatokat tudjuk elkészíteni.

 

Elérhetőségünk

Online ügyfélszolgálat

Jelenleg a személyes ügyfélfogadás szünetel, mert home officeból dolgozunk, így a következő elérhetőségeken tudnak velünk kapcsolatba lépni hétköznapokon 10.00-18.00 között.

Görögország, Spanyolország, Szlovákia, Olaszország, Ausztria, Bulgária, körutak, városlátogatások:info@utazas.info+36204595424
GOPASSinfo@utazas.info+36204595424
Horvátország, Szlovénia:     adria@utazas.info+36209167939Céginformáció

Cégnév:Web Vacation Utazási Iroda Kft.
Székhely: 1149 Budapest, Egressy út 10. fsz. 2.
Iroda & Nyitvatartás:nincs személyes ügyfélfogadás!
Ügyeleti telefonszám:+36 20 459-5424 (18.00 óra után és hétvégén kizárólag sürgős esetben hívható!)
E-mail:info@utazas.info
 
Adószám:23751020-2-42
Cégjegyzékszám:01-09-976510
Engedélyszám:U-001410
Adatkezelési nyilvántartási számunk:NAIH-96268/2016.
 
HUF bankszámla:OTP Bank 11715007-21222391
EUR bankszámla 1:Raiffeisen Bank 12010628-01363605-00200008 (eurós banki készpénzes befizetés esetén)
EUR bankszámla 2:Transferwise, IBAN: BE13 9671 4884 4139, SWIFT: TRWIBEB1XXX (deviza SEPA átutalás esetén)

 

Munkatársaink

Börönte Dóra - tulajdonos, ügyvezető
„Az utazás a szenvedélyünk!” szlogenünk az én személyes kedvenc mondatom is. Hiszek abban, hogy azért tudunk a legjobb utazási irodák között lenni a magyar piacon, mert mi magunk is elhivatottak vagyunk a szakmánk iránt és szeretjük azt, amivel foglalkozunk. 2008 szeptemberében kezdtem dolgozni cégünk elődjében, majd 4 év alatt a ranglétrát végigjárva az iroda minden területén dolgoztam. 2012. novemberében adódott a lehetőség, hogy a vállalat munkafolyamatait továbbfolytatva ügyvezetői ill. tulajdonosi körbe lépjek, amelyet örömmel választottam és ennek keretében jött létre a Web Vacation Utazási Iroda, és vittük tovább az Utazas.info brand-et is. Hiszek abban, hogy az általunk kínált úticélokon szerzett személyes tapasztalatainkkal és szakmai hozzáértésünkkel maximálisan ki tudjuk szolgálni azon utasainkat, akik minket tisztelnek meg bizalmukkal!
Hélei Ildikó - referens (Görögország, Szlovákia)
Hosszú évek óta dolgozom az idegenforgalomban, főként utazásszervezőként. Jelenleg nyáron Görögországgal, míg télen szlovákiai síeléssel foglalkozom. Eddigi utazásaimnak köszönhetően – melyek között sok szakmai és egyéni út is volt – sok desztinációról tudok személyes tapasztalattal fűszerezett információkat adni az Utasaimnak. Kedvenc területeim a görög szigetek, azon belül Santorini, Kréta vagy Zakynthos (ahol már jártam), de vágyom Karpathosra, Lefkadára, Samosra vagy Mykonosra. A görög „kefi” elvarázsolt az elmúlt években, ezért szívesen visszatérek oda. Addig is míg ismét megtehetem, segítem a hozzám fordulóknak megkönnyíteni a döntést a nyaralás kiválasztásánál, hiszen tudjuk, hogy a nyaraláson gyűjtött emlékek egy életre szólnak!
Peter Dalibor - referens (Horvátország, Szlovénia)
Lassan 15 szezonon keresztül nyáron Horvátország, télen Szlovénia a fő területem. Ennyi idő alatt nem csak a két területet sikerült alaposan megismerni és kitapasztalni, hanem egy megbízható és jól működő kapcsolat rendszert kiépíteni. Az utazásfüggősség az elmúlt évek alatt nálam is kialakult, így a szabadidőmben, amennyit lehet utazom.
Peter Viktória - referens (Horvátország, Szlovénia)
Gyerekkorom óta imádok utazni, új helyeket felfedezni, kultúrákat megismerni, emberekkel beszélgetni. Több, mint 15 éve foglalkozom utazásszervezéssel és azt hiszem elmondhatom, hogy lelkesedésem még ennyi idő elteltével is a régi. Elsősorban Horvátország és Szlovénia a „szakterületem”, így ezen országokat elég jól ismerem és igyekszem másokkal is megszerettetni. Szabadidőmben ennek megfelelően szívesen utazom, illetve kedvelem az aktív kikapcsolódást és a sportokat.
Kenéz Nóra - referens (Olaszország, Ausztria)
Télen snowboard, nyáron wakeboard! Minden évszaknak megvan a maga varázsa, amely milliónyi élményt és kalandot rejteget. Azért választottam ezt a munkát, hogy ezeket megtaláljam, megéljem és továbbadjam. Szeretettel és lelkesedéssel járok be nap mint nap a munkahelyemre, az Utazas.info-ba, a második otthonomba, hogy másoknak is segíthessek feledhetetlen élményeik megtalálásában. Szerintem a sikeres munka titka a kedvesség és a figyelmesség, kiegészítve egy jó nagy adag csapatmunkával – mely számomra fontos és egyben inspiráló.
Személyes élményeim:
Kedvencem: Lachtal magazin
Kenéz László - tulajdonos, webfejlesztő
Webfejlesztéssel foglalkozom, de valójában egész nap egy fekete képernyő előtt ülök, és fura kódokat gépelek, melyek a honlapunkat alkotják :) Szeretem ezt a munkát, mert rengeteg kreativitást igényel és újabbnál újabb kihívások elé állít. Hogy mitől lesz teljes? A csapatmunkától! A közös ötletek, meglátások segítenek az alkotásban és a megvalósításban is. A honlapunk a mi értékeinket is hordozza: pontosság, megbízhatóság, barátságosság. Számomra elismerés, hogy egy ekkora utazási portál gazdája és egy ilyen csapatnak a tagja lehetek.

 


Utazási feltételek: utazasi-feltetelek.pdf (93 kb) 
A weboldal használatának jogi vonatkozásai: Felhasználási feltételek 
Az utazási irodával, a honlappal és a foglalással kapcsolatos kérdések: Gyakran feltett kérdések 
Felhasználóink adatainak védelméről: Adatvédelmi nyilatkozat 
Az utazási iroda honlapján található képek és szövegek szerzői jogáról: Szerzői jogi nyilatkozat 

Az utazási szerződésre vonatkozó 214/1996 kormányrendelet: kormrend.pdf (214 kb)