Lachtal síelés

Lachtal a magyar síelők által egyik legjobban ismert és látogatott osztrák síterep. Hóbiztos fekvése, gyors megközelíthetősége, családbarát szolgáltatásai és a gyönyörű környezet méltán tették a magyar sízők egyik kedvencévé. Lachtalban a gyerekek, kezdő és haladó síelők és a snowboardosok egyaránt megtalálják számításukat. Ideális célpont Lachtal az iskolai síutak számára is, jól áttekinthető pályái és olcsó diákcsoportos síbérlet árai miatt. A szállások jelentős része pálya- illetve pálya közeli szállás

magasság:
1600 - 2222 m
szintkülönbség:
622 m
pályák hossza:
  • 40km, ebből
  • 14km
  • 24km
  • 2km
felvonók száma:
  • 9db, ebből
  • 7db
  • 2db
pályák:
lesiklópálya 40 km, freeride 15 km, sífutópálya 5 km, szánkópálya 3 km, gyermek tanpálya és élménypark (varázsszõnyeg, mászótorony, óriáscsúszda, hinta, indiánsátor, gyakorlólift stb.)
szolgáltatások:
17 hóágyú, telefon, vegyesbolt, büfé, étterem, bár, pizzázó, sportbolt, síszervíz, síiskola, és diszkó
távolság:
469 km Budapesttől
Rendezés:
7 ajánlat található
pályaszállás
pályaszállás
pályaszállás

Ha családos síelés Ausztriában, akkor a Családi szállodát ajánljuk, közvetlenül a lachtali lifteknél.

Elhelyezkedés: pályaszállás

Szobák: 2-4 fős szobák, 4-6 fős családi szobák   min. 2 éj, kivéve ünnepeket

Ellátás: reggeli / félpanzió

pályaszállás
pályaszállás

Az alábbi térképen összefoglaltuk a lachtali sípályákat és apartmanokat a könnyebb áttekinthetőség érdekében, így egyszerűbben válogathatunk a lachtali szállások közül is a síterep közelében. 

Kínálatunkban találhat apartmant, hotelt vagy panziót a hegy közvetlen közelében, valamint a lachtali sípályától kicsit távolabb is. Nézzen körbe a Lachtalban található szállásaink között, vagy kérjen személyre szóló ajánlatot a info@utazas.info e-mail címen!

Kedvencem: Lachtal

magazin
Lachtalról általában megoszlanak a vélemények. Sokan szeretik és visszajárnak, sokan elkerülik, mert mindig rossz az idő. Nézzük hát a tényeket!   Lachtal Budapesttől kb. 470 km-re található, így Ausztrián belül viszonylag közeli sírégiónak számít. A kb. 40 km-es pályarendszere 1660 és 2222 méter között...

Gyermekparadicsom Lachtalban

magazin

A Gyerek Lachtal kizárólag a kis csöppségek birodalma; védett, és biztonságos. Varázsszőnyeg repít a magasba, és még magasabbra a kötéllift. A lachtali sípályán lefelé menet a szlalompálya, a buckapálya, a bobpálya vár minden kezdőt. A síelés után jólesik a Gyerek-taxiban menni egy kört. Természetesen 6 éves korig mindez ingyenes!

+36 20 459-5424 Kapcsolat