Tolo időjárás előrejelzés
Dátum 04.07. 04.08. 04.09. 04.10. 04.11.
Időjárás
Maximum 11°C 14°C 17°C 20°C 20°C
Minimum 8°C 8°C 9°C 10°C 13°C
Szél (km/h) 34 ↓ 36 ↓ 27 ↓ 14 ↓ 20 ↙
Vissza a képekhez

Tolo nyaralás

Tolo Görögország déli részén, a Peloponnészosz-félszigeten található üdülőhely. Az egykori halászfalu Görögország műemlékekben egyik leggazdagabb területén fekszik, mindössze 130 km-re Athéntól, 50 km-re Korinthostól. A város az elmúlt években sokat fejlődött és a lassan mélyülő, homokos tengerpartja, a kulturális látnivalók közelsége (Nafplion, Epidauros, Delphi, Athén, Hydra-Spetses-Poros, Spárta) miatt egyre többen választját Tolo-t nyaralásuk célpontjául. Tolo igazi görög hangulata, sok apró üzlete, és tavernája várja a turistákat. Ajánlataink között toloi apartmanokat kínálunk, melyek kis és nagycsaládosok elhelyezésére is alkalmasak.

 

Tolo a Peloponnészosz-félszigeten elhelyezkedő üdülőtelepülés, amely évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a turisták körében, ami nem véletlen. Egy toloi nyaralás során homokos tengerpart várja az ide érkezőket, valamint a településen számos hangulatos taverna, étterem, kávézó és toloi szállás áll a nyaralók rendelkezésére. 

 

A régi halászfalu nem mondható nagynak, lélekszáma nem haladja meg a 2000 főt, emellett a falu megőrizte régi hangulatát. A pihenni vágyók és családosok számára is tökéletes hely, hiszen nem annyira nyüzsgő, mint a nagyobb üdülővárosok, mégis kényelmes toloi szállások, és számtalan program elérhető a környéken.

 

Népszerűségének oka még, hogy a közelben rengeteg látnivaló akad: toloi szállásunkról könnyen eljuthatunk Athénba, Delphi-be, Spártába, valamint számos egyéb izgalmas helyre. Érdemes részt venni egy-egy fakultatív programon, hiszen a görögországi Tolo és környéke a fürdőzésen kívül rengeteg látnivalót és érdekes programot tartogat mindenki számára.

Rendezés:
13 ajánlat található
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
További ajánlatok betöltése...

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki megtalálja számára legmegfelelőbb apartmant vagy szállást toloi nyaralásához.  A választás megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre Tolo hoteljeit, apartmanjait.

Annak érdekében, hogy az összehasonlítás is egyszerűbbé váljék, a feltüntetett toloi szállásokra kattintva részletesebb információk jelennek meg a térképen.

Nafplion, a valaha volt görög főváros

magazin

Toloi utazásunk során nem csak tolo látnivalóival érdemes megismerkedni, hanem célszerű ellátogatni a környékbeli településekre, hiszen rengeteg nevezetesség vár ránk szálláshelyünkön kívül is! A görögországi Tolo-tól nem messze található Nafplion felejthetetlen élményt nyújt az ide látogatóknak gyönyörű tengerpartjával, hangulatos tavernáival és kedves kis utcácskáival.

Tolo busszal

Tolo autóval

+36 20 4595 424 Kapcsolat