Foglalás menete


1.) Válassza ki oldalunkon az Önnek megfelelő szálláshelyet és kérjen ajánlatot kollégáinktól! Az ajánlatok alatt lévő ajánlatkérő gombra kattintva vagy e-mailben, gyorsan és könnyedén kérhet ajánlatot tőlünk. Adja meg a kért információkat és 48 órán belül elküldjük ajánlatunkat Önnek e-mailben!  


2.) Ha az utazási ajánlat elnyerte tetszését az ajánlatban megadott linken (vagy weboldalunkon keresztül) az online megrendelési felület kitöltésével lefoglalhatja azt.


3.) A megrendeléseket 24 órán belül (hétvégén 72 órán belül) feldolgozzuk és elküldjük Önnek az utazási szerződést. Kérjük ellenőrizze a szerződésen szereplő adatokat, és ha mindent rendben talált, akkor a szerződést aláírva kérjük küldje vissza e-mailben.


4.) A szerződésen szerepel a befizetendő összeg és a fizetési határidő. A foglaláshoz a legtöbb esetben 40% előleg befizetése szükséges, és a hátralékot utazás előtt 30 nappal kell fizetni (külön felszólítás nélkül). Bizonyos esetekben pl. előfoglalási akció vagy indulás előtt 30 napon belül a foglaláskor már a teljes összeg fizetendő.


5.) A legtöbb saját szervezésű ajánlatunknál lehetőség van Forintos és Eurós fizetésre is. A pénznemet a foglaláskor szükséges eldönteni, azon később változtatni nem lehet. Eurós árainkat árfolyam ingadozástól függetlenül garantáljuk! Forintos fizetés esetén az érvényben lévő ÁSZF szerinti €/Ft árfolyamig garantáljuk árainkat. Amennyiben tartósan efölé megy az árfolyam, akkor a forintos árakra ráemelhetünk.
Általános szerződési feltételek II./2.:
„A szállítási költségek (ideértve az üzemanyag költségeket) változása, az egyes szolgáltatásokkal kapcsolatos adó, illeték, továbbá a külföldi szolgáltatóval kötött szerződésben szereplő deviza forintárfolyamának időközi változása miatt a részvételi díjat legkésőbb a tervezett indulást megelőző 20. napon felemelheti, a konkrét változásról az Utast írásban értesíti. Az általános kalkulációs elveket, az ezzel kapcsolatos kedvezményeket, határidőket a katalógus, illetve az egyes utazásokra vonatkozó tájékoztatók tartalmazzák. Ha a WV a részvételi díjat 8%-ot meghaladó mértékben változtatja meg, az Utas az erről szóló értesítés kézhezvételét követő 3 napon belül elállhat a szerződéstől, melyet írásban kell jeleznie. Ebben az esetben a WV a befizetett összeget teljes egészében visszatéríti.”


6.) Lehetőség van sztornó biztosítás és baleset-, betegség-, poggyász biztosítás kedvezményes árú megkötésére is. A sztornó biztosítás csak a szerződés kötésekor kérhető, a baleset-, betegség-, poggyász biztosítást az indulás napjáig meg lehet kötni. További információ itt >>


7.) A foglalás az előleg/részvételi díj befizetésével válik véglegessé!


8.) Az utazáshoz szükséges részvételi jegyet utazás előtt 5 nappal küldjük el e-mailben. Ezen szerepelnek az utazáshoz szükséges információk: szállás címe, busz indulási időpontja, helye, ügyeleti telefonszám stb.

 

Fizetési feltételek:

Az utazási szerződés aláírása után a következő fizetési módokat választhatja:

 

  • FORINT készpénzes befizetés vagy átutalás esetén OTP BANK:

 

OTP Bank fióklista

Bank:                      OTP BANK

Számlatulajdonos:    Web Vacation Utazási Iroda Kft.

Számlaszám:           11715007-21222391

IBAN:                      HU38117150072122239100000000

SWIFT:                    OTPVHUHB

 

 

  • EURO készpénzes befizetés RAIFFEISEN BANK:

 

Raiffeisen Bank fióklista

Bank:                       Raiffeisen Bank

Számlatulajdonos:     Web Vacation Utazási Iroda Kft.

Számlaszám:            12010628 – 01363605 – 00200008

IBAN:                       HU94 1201 0628 0136 3605 0020 0008

SWIFT:                     UBRTHUHB

 

 

  • EURO átutalás esetén WISE számlára:

Bank:                      Wise
Számla tulajdonos:   Web Vacation Utazási Iroda Kft.

Bank címe:               Avenue Louise 54, Room S52 Brussels 1050 Belgium

IBAN:                      BE13 9671 4884 4139

SWIFT kód:              TRWIBEB1XXX