Jesolo nyaralás

Jesolo 15km-es főutcája minden este 20 órától reggel 6ig egy megdöbbentően szép sétálóutcává alakul át a Jesoloban nyaralók nagy örömére. Itt mindenki megtalálhatja ízlésének legmegfelelőbb bárt, szórakozót, éttermet és üzletet. Jesolo szállás és hotelkínálatban gazdag üdülőváros. Olcsó árai és természeti szépségei miatt kedvelt a nyaralni vágyók körében. A jesoloi apartmanok és szállások túlnyomó többsége a parthoz közel helyezkedik el, kellemesebbé téve ezzel a Jesoloban nyaralók itt eltöltött idejét. Egy idilli nyaralás Jesolo apartmanjainak egyikében, egy könnyű séta Lido di Jesolo leghosszabb sétálóutcáján, egy könnyű csobbanás Jesolo hűsítő hullámai közt mesés élményekkel gazdagítja az ide látogató turistákat.


A magyarok Jesolot Olaszország egyik legkedveltebb üdülőhelyeként tartják számon.Bibionéhoz hasonlóan nem rendelkezik történelmi múlttal, de izgalmas programjai, lenyűgöző tengerpartja, szebbnél szebb apartmanjai és hotelei Jesolot kihagyhatatlan úti céllá teszik. Velencétől kb. 30 km-re fekszik a Velencei-lagúna csücskében. Itt található az Adria egyik leghosszabb egybefüggő homokos partszakasza, mely színes napernyőivel, tengerparti bárjaival és kitűnő éttermeivel elkápráztat minden jesoloi nyaralásra érkező turistát.

A város legmozgalmasabb része Lido di Jesolo-ban található, ahol a város főutcáját este 8 és reggel 6 között az autós forgalom elől lezárják, így napnyugta után igazi utcabál hangulat veszi kezdetét a tengerparti sétányon. A központtól nyugatra Faro, keletre Pineta városrész fekszik. Jellemzően a szállások és apartmanok Jesolo - ezen jóval nyugodtabb - területén találhatók. Faroban magasodik Jesolo egyik fő látványosságát a Torre Caligo világító torony, melyet 1948-ban kezdtek el építeni és a mai napig használatban van.

Ha Jesoloban nyaralunk kihagyhatatlan program az Aqualandia, mely Olaszország legnagyobb vízi vidámparkja a világ második legmagasabb csúszdájával (42 m), melyen akár 100 km/h-ra is felgyorsulhatunk. 2001 óta minden évben Jesolo tengerpartján kerül megrendezésre a világ egyik leghíresebb homokszobrász versenye, melyen témák szerint (pl.: Hollywood, antik Róma, vagy Kína) készítik a pályaműveket. A város kikötőjéből csodaszép hajókirándulások indulnak Velence városába, és a Velencei-lagúna szigetvilágába. A Jesolo környéki apró, tradicionális olasz szigetek mindegyike híres valamiről, mint pl.: Murano, vagy Burano. Az előbbi az üveg iparművészetéről, míg az utóbbi a csipkeveréséről.

Foglaljon az ember akár hotelt akár apartmant Jesoloban biztos lehet benne, hogy ennyi kihagyhatatlan látnivaló és izgalmas program mellett nem fog túl sok időt tölteni a szállásán! 

egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható

A kemping a Cavallino-félszigeten található Jesolo és Punta Sabbioni között,...

Elhelyezkedés: tengerparti

Szobák: 4-6 fős mobilházak   min. 7 éj, szombati turnusváltás

Ellátás: önellátás / reggeli / félpanzió / teljes ellátás

egyéni új Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható

A 2017-ES SZEZONRA TELJESEN FELÚJÍTOTTÁK! Közvetlen tengerparti szálloda,...

Elhelyezkedés: tengerparti, központi

Szobák: 2 fős szobák   min. 3 éj, kivéve kiemelt időszakok

Ellátás: reggeli / félpanzió / teljes ellátás

egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható

A szálloda Jesolo központjában, a város keleti részén, kb. 150 méterre a...

Elhelyezkedés: tengertől 150m, központi

Szobák: 2-4 fős szobák   min. 3 éj, kivéve kiemelt időszakok

Ellátás: reggeli / félpanzió

egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható

Az apartmanház a Marina tér és a sétáló utca közelében található, kb. 400...

Elhelyezkedés: tengertől 1400m

Szobák: 4-5 fős apartmanok   min. 7 éj, szombati turnusváltás

Ellátás: önellátás

egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható

Az apartmanház a Piazza Marina tér közelében, kb. 350 m-re található Lido di...

Elhelyezkedés: tengertől 350m

Szobák: 5-6 fős apartmanok   min. 7 éj, szombati turnusváltás

Ellátás: önellátás

egyéni új Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható

Az új építésű apartmanház a Piazza Trieste tér és a Laguna Shopping nevű...

Elhelyezkedés: tengertől 600m

Szobák: 6 fős apartmanok   min. 7 éj, szombati turnusváltás

Ellátás: önellátás

egyéni új Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
További ajánlatok betöltése...

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki megtalálja számára legmegfelelőbb apartmant vagy szállást jesoloi nyaralásához.  A választás megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre Jesolo hoteljeit, apartmanjait.

Annak érdekében, hogy az összehasonlítás is egyszerűbbé váljék, a  feltüntetett szállásokra kattintva részletesebb információk jelennek meg a térképen.

Utazás autóval Jesoloba

Az út autóval Jesoloba Olaszország egyik varázslatos üdülővárosába, mely a világ legnagyobb vizicsúszdájának és Európa legmagasabb Bungee Jumping tornyának ad otthont, 8 óra. Az egyéni utazás részletei >>

Utazás busszal Jesoloba

Utazzon busszal Jesoloba, Olaszország káprázatos üdülővárosába: 
2014.  jún. 13-tól szept. 13-ig minden turnushoz transzfer buszjárat indul pénteken a Blaha Lujza térről a Corvin parkolóból 21.30-kor. Hazaindulás a jesoloi nyaralásról szombatonként az esti órákban lehetséges. Érkezés Budapestre vasárnap. Retúr buszjegy ára: 23.900 Ft/fő. Részletek az utazásról >>

Csak buszjegy is vásárolható Jesoloba szállás nélkül! Árak itt >>