Paralia időjárás előrejelzés
Dátum 07.18. 07.19. 07.20. 07.21. 07.22.
Időjárás
Maximum 37°C36°C38°C34°C33°C
Minimum 28°C28°C29°C27°C26°C
Eső (mm) -----
Szél (km/h) 23 ↖26 ↖27 ↖27 ↖22 ↖
Vissza a képekhez

Paralia nyaralás

Paralia az Olymposzi Riviéra egyik legkedveltebb célpontja. A görögországi Paralia nyugodtsága, lassan mélyülő,  7 kilométer hosszú homokos tengerpartja világszerte ismert. A város területén szállodák, jó minőségű apartmanok, olcsó paraliai szállások várják a vendégeket, a már jól ismert görög vendégszeretettel. A tengerparton egymást érik a kávézók és bárok, illetve a hagyományos tavernák. A paraliai nyaralás során számos fakultatív programot is ajánlunk, amelyekre a helyszínen lehet jelentkezni. Aki egyszer megismeri Paraliat, az mindig visszavágyik ide!

 

 Paralia az egyik legnépszerűbb üdülőfalu Görögországban, minden évben nagyon sokan választják Paraliát nyaralásuk helyszínéül, ami nem véletlen: gyönyörű, homokos, lassan mélyülő tengerpart, barátságos vendéglátók, hangulatos paraliai szállások és éttermek várják az odalátogatókat. 

 

Paralia Észak-Görögországban, a Pieria tartomány keleti partján fekszik, 70 km-re Thessalonikitől. A város közigazgatásilag Katerinihez tartozik 2011 óta. Paraliai nyaralásunkon érdemes megnézni a település legfőbb nevezetességét, az Ortodox keresztény Agia Fotini templomot. 

 

Paralia nagyon népszerű üdülőhely nem csak a családosok, hanem a fiatalok számára is, hiszen nagy vonzó ereje van a pezsgő éjszakai életnek. Számos taverna, bár és szórakozóhely nyitva tart éjszaka is, így a bulizni vágyók garantáltan találhatnak szimpatikus helyet!

egyéni busz Térkép
egyénileg20 000 Ft/főtől
egyéni busz Térkép
egyénileg29 900 Ft/főtől
egyéni busz Térkép
egyénileg20 000 Ft/főtől
egyéni busz Térkép
egyénileg97 000 Ft/főtől
egyéni busz Térkép
egyénileg149 900 Ft/főtől
egyéni busz Térkép
egyénileg29 900 Ft/főtől
egyéni busz tipp Térkép
egyénileg37 900 Ft/főtől
egyéni busz tipp Térkép
egyénileg39 900 Ft/főtől
egyéni busz Térkép
egyénileg24 900 Ft/főtől
egyéni busz Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
További ajánlatok betöltése...

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki megtalálja számára legmegfelelőbb apartmant vagy szállást paraliai nyaralásához.  A választás megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre Paralia szállásait, hoteljeit, apartmanjait.

Annak érdekében, hogy az összehasonlítás is egyszerűbbé váljék, a feltüntetett paraliai szállásokra kattintva részletesebb információk jelennek meg a térképen.

Utazás Paraliára autóval

  • egyéni utazás esetén bővebb információkat az alábbi linken olvashatnak: Paralia autóval

Olymposzi Riviéra busszal