Paralia időjárás előrejelzés
Dátum03.01.03.02.03.03.03.04.03.05.
Időjárás
Maximum15°C17°C19°C18°C22°C
Minimum7°C10°C9°C11°C10°C
Szél (km/h)8 ←12 ↖12 ↙22 ↖19 ↑
Vissza a képekhez

Paralia nyaralás

Paralia az Olymposzi Riviéra egyik legkedveltebb célpontja. A görögországi Paralia nyugodtsága, lassan mélyülő,  7 kilométer hosszú homokos tengerpartja világszerte ismert. A város területén szállodák, jó minőségű apartmanok, olcsó paraliai szállások várják a vendégeket, a már jól ismert görög vendégszeretettel. A tengerparton egymást érik a kávézók és bárok, illetve a hagyományos tavernák. A paraliai nyaralás során számos fakultatív programot is ajánlunk, amelyekre a helyszínen lehet jelentkezni. Aki egyszer megismeri Paraliat, az mindig visszavágyik ide!

Rendezés:
10 ajánlat felel meg a feltételeknek
Az ajánlat átmenetileg nem foglalható

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki megtalálja számára legmegfelelőbb apartmant vagy szállást paraliai nyaralásához.  A választás megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre Paralia szállásait, hoteljeit, apartmanjait.

Annak érdekében, hogy az összehasonlítás is egyszerűbbé váljék, a feltüntetett paraliai szállásokra kattintva részletesebb információk jelennek meg a térképen.

Olümposz, az istenek lakhelye

magazin

Ha nyaralásunk helyszínéül a görögországi Paraliát választottuk, akkor a városon kívül mindenképpen nézzünk körbe a környéken, ne töltsük szabadidőnket paraliai szállásunkon, hiszen rengeteg program és látnivaló vár a környéken!

Paraliai élménybeszámoló

útibeszámoló
Paraliai nyaralásunk felejthetetlen volt. A múlt nyáron egy fantasztikus hetet töltöttem el a barátnőmmel és a szüleimmel Görögországban. A kiutazás autóval is megoldható lett volna, ám mi inkább a biztosat választva, busszal indultunk neki görögországi nyaralásunknak. Bár fáradtan érkeztünk meg másnap, már az...

Utazás Paraliára autóval

Ha autóval szeretne utazni paraliai nyaralására, akkor íme néhány fontos információ és segítség! Útvonalterv, autópálya díjak, biztosítás és bejelentkezés a paraliai szállásokra:

 

Paralia autóval

Paralia busszal

Paraliai szállásainkhoz kötött buszjáratok foglalhatók, attól nem tudunk eltérni. Amennyiben a szálláshoz tartozó járat megtelik - csak és kizárólag akkor - foglaljuk Utasainkat egy hasonló Paraliára induló járatra. Íme az egyes járatok menetrendjei:

 

Paralia busszal

X
Újdonság!
Szűkítse a találatokat igényeinek megfelelően!
Szűrés
Akciós ajánlatok
Szállás típusmindet törli
Utazás módjamindet törli
Ellátásmindet törli
Like-olj minket és nyerj egy balatoni hétvégét!
Hírlevél regisztráció