Korfu nyaralás

Korfu, a zöld sziget, amely Gerald Durrell könyveit ihlette, egyedülálló tengerpartjával rabul ejti a látogatót. A görögországi Korfut vadregényes tájai, kis falvai, méltán teszik az ország egyik legkedveltebb úticéljává. Egy korfui nyaraláson a helyi görög lakosok kedvessége, vendégszeretete felejthetetlen élményekkel gazdagít minden látogatót. Korfu egy olyan sziget, amely könnyen elérhető egyéni utazással, busszal illetve repülővel is. Olcsó korfui apartman, jó minőségű apartman-hotel és szálloda egyaránt szerepel kínálatunkban. Aki nyaralt már Korfun, az biztosan a szívébe zárta a gyönyörű szigetet!

Korfu, a zöld sziget

 

Korfu Görögország legnagyobb szigete, a Jón-szigetcsoport egy tagja. Korfut, és a hozzá tartozó három kis szigetet, Othonít, Eríkuszát és Mathrákit egyetlen önkormányzatként kezelik. A sziget legnagyobb települése szintén a Korfu nevet viseli.

 

Korfut a „zöld sziget”-ként tartják számon, hiszen még a forró nyári hónapokban is gyönyörű zöld a sziget növényzete. A korfui nyaralások hangulata magával ragadó, hiszen az üdülőfalvak többsége eredetileg halászfalu volt, amelyek megőrizték régi szépségüket.

 

A meghitt hangulatú korfui szállások mellett tiszta vízű strandok várják a nyaralókat. Korfu látnivalóit akár egyetlen hét alatt is felderíthetjük, ehhez számos fakultatív program áll rendelkezésünkre, valamint autóval vagy robogóval is könnyen körbejárhatjuk a környéket.

Rendezés:
33 ajánlat felel meg a feltételeknek

Gela apartmanház

előfoglalási akció!repülővel

Két épületből álló görög apartmanház, medencével, 2-3 fős stúdiókkal.

Elhelyezkedés: központi, tengertől 100m

Szobák: 2-3 fős stúdiók   7 éj, szombati váltás

Ellátás: önellátás / vacsora / félpanzió

Hotel Gemini

előfoglalási akció!repülővel

Családbarát szálloda félpanzióval Messonghi központjában.

Elhelyezkedés: központi, tengertől 80m

Szobák: 2-3 fős szobák 4 fős családi szobák   7 éj, szombati váltás

Ellátás: félpanzió

Yannis Apartmanház

előfoglalási akció!repülővel

Egyszerű, olcsó görögországi apartmanház repülős utazással

Elhelyezkedés: központtól 150m, tengertől 200m

Szobák: 2-3 fős stúdiók 4-5 fős apartmanok   7 éj, szombati váltás

Ellátás: önellátás / vacsora / félpanzió

Zoi apartmanház

előfoglalási akció!repülővel

Nyugodt környezetben, medencés görögországi apartmanház

Elhelyezkedés: központtól 100m, tengertől 167m

Szobák: 2-3 fős stúdiók   7 éj, szombati váltás

Ellátás: önellátás / vacsora / félpanzió

Zorbas apartmanház

előfoglalási akció!repülővel

Az igényesen felújított, kétszintes apartmanház a település központjában, a...

Elhelyezkedés: központi, tengertől 300m

Szobák: 2-3 fős stúdiók, 4 fős apartmanok   7 éj, szombati váltás

Ellátás: önellátás / vacsora

További ajánlatok betöltése...

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki megtalálja számára legmegfelelőbb apartmant vagy szállást korfui nyaralásához. A választás megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre Korfu apartmanjait és hoteljeit.

Annak érdekében, hogy az összehasonlítás is egyszerűbbé váljék, a feltüntetett korfui szállásokra kattintva részletesebb információk jelennek meg a térképen!

Korfu repülővel

UTAZÁS KORFURA CHARTER REPÜLŐVEL!

  • repülővel BUDAPESTRŐL: 2016. jún. 18-tól szept. 24-ig minden turnushoz charter repülőjárat indul szombaton Budapest - Korfu - Budapest útvonlalon. További információk: Korfu repülővel.

  • repülővel DEBRECENBŐL: 2016. jún. 18-tól szept. 17-ig minden turnushoz charter repülőjárat indul szombaton Debrecen - Korfu - Debrecen útvonlalon. További információk: Korfu repülővel.

Korfu busszal

  • busszal: 2015. máj. 15-től okt. 18-ig minden turnushoz transzfer buszjárat indul pénteken Budapest, Hősők Tere, Műcsarnok melletti parkolóból 06:45-kor. Buszaink Budapest - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged útvonalon közlekednek. Az első nap az odautazással telik, a szállás elfoglalására a második napon van lehetőség. A hazaindulás szombatonként a telepített képviselő tájékoztatása alapján történik. Érkezés Budapestre vasárnap.
  • buszos utazáshoz: vidéki felszállási lehetőségekről a 2-es járathoz, menetrendekről itt tájékozódhatnak.

Utazás Korfura autóval

Korfu után irány Albánia!

magazin

Korfui nyaralásunk során nem csak a sziget tartogat számunkra felejthetetlen élményeket, ha van időnk és kedvünk, akkor érdemes ellátogatni a szomszédos Albániába is! Korfuról indulva, egy fakultatív program keretein belül megnézhetjük a csodálatos Butrintit...

Korfui kalandok

útibeszámoló
Korfui nyaralásunk visszagondolva kicsit fájó, de mégis csak örök emlék. Na, augusztus 29-én repültünk Edit barátnőmmel Korfu szigetére, Sidariba. A korfui szállásunk, a Gela Appartman csodás medéncéje,hatalmas pálmafái rögtön lenyűgöztek bennünket. A 13 szobát kaptuk amit Edit szerencsének tartott.Felfedeztük a...

We LOVE Korfu!

útibeszámoló
Amikor hazaérkeztem a korfui nyaralásról, rögtön kérdésekkel kezdtek bombázni az ismerősök. „Milyen volt Korfu? Jó volt? Hogy érezted magad?” Képtelen voltam válaszolni… Ott álltam előttük, és nem bírtam megszólalni. Számomra a We Love Korfu leírhatatlan volt! Képtelen voltam elmondani, el kell menni, és át kell...
X
Újdonság!
Szűkítse a találatokat igényeinek megfelelően!
Szűrés
Ármindet törli
Akciós ajánlatok
Szállás típusmindet törli
Utazás módjamindet törli
Ellátásmindet törli
Úti célmindet törli
Télből a nyárba!
Like-olj minket és nyerj egy balatoni hétvégét!
Hírlevél regisztráció
Campus Club