Kedvezményes biztosítás

Kösse meg nálunk kedvezményes áron biztosítását!

 


Baleset-, betegség-, poggyász biztosítás


Áraink a 2016/2017-es téli szezonra vonatkoznak. A 2017/2018-as árakat novemberben végén hozza nyilvánosságra a biztosító. Kérje irodánk ajánlatát!

 

EUB – TÉLISPORT UTASBIZTOSÍTÁS

Kinek ajánljuk?

Azon utasaink részére ajánljuk a speciális télisport utasbiztosítást, akik téli szabadságukon síelést, snowboardozást, korcsolyázást, motoros szánozást vagy hóraftingot terveznek. A biztosítás az általános szolgáltatásokon felül kiterjed mentőhelikopteres mentésre, hegyimentésre, síbérlet visszatérítésre baleset vagy betegség esetén, sí- és snowboard felszerelés biztosításra, jogvédelmi segítségnyújtásra, valamint felelősség biztosításra is. Az alapbiztosításhoz AUTÓ EXTRA vagy SPORT EXTRA kiegészítő biztosítás is köthető!

Kedvezményes ár (ha nálunk foglalja le utazását): 

EUB Sí-Sztár: 550 Ft/fő/nap, Sí-Profi: 700 Ft/fő/nap, Sí-Extra: 1.030 Ft/fő/nap
Családi kedvezményes ár EUB Sí-Sztár: 1.750 Ft/család/nap-tól

41 fő felett csoportos kedvezmény!

 

EUB – AIR & CRUISE UTASBIZTOSÍTÁS

Kinek ajánljuk?

Azon utasaink részére ajánljuk a speciális AIR & CRUISE biztosítást, akik hajós vagy repülős utazást terveznek. A biztosítás kiterjed légi katasztrófákra, poggyászbiztosításra légipoggyászkár esetén, poggyászkésésre, járatkésésre, közlekedési baleset miatt repülőjárat lekésésére és hajós út esetén menőhelikopteres szállítást szárazföldi egészségügyi központhoz. Valamint kiterjed sportfelszerelésre és sportbalesetből származó károkra is, az általános baleset- és betegség biztosításon felül.

Ár:
EUB Air & Cruise Top: 730 Ft/fő/nap, EUB Air & Cruise Extra: 1.150 Ft/fő/nap, 

 

EUB – KLASSZIKUS UTASBIZTOSÍTÁS

Kinek ajánljuk?

Azon utasaink részére ajánljuk a klasszikus utasbiztosítást, akik bármilyen külföldi utazást terveznek. A biztosítás kiterjed általános balesetből vagy betegségből származó károkra, valamint poggyász biztosításra is. Az alapbiztosításra AUTÓ EXTRA vagy SPORT EXTRA kiegészítő biztosítás is köthető!

Kedvezményes ár (ha nálunk foglalja le utazását): 
EUB Nívó: 450 Ft/fő/nap-tól, családi kedvezményes ár: 1.370 Ft/család/nap-tól

Nálunk 70 év felett nincs felár!

 

AUTÓ EXTRA:

Utasbiztosítással együtt köthető max. 12 éves autóra vagy motorra. A biztosítás kiterjed autómentővel való hazaszállításra, ha a gépjármű 3 napon belül nem javítható és egyéb személyekre vonatkozó szolgáltatásokra.

Ár:
Autó Extra 6-10 napra, 0-6 éves autóra: 3.970 Ft/autó 
Autó Extra 6-10 napra, 7-12 éves autóra: 4.170 Ft/autó 

Önrész hazaszállítás esetén: 25.000 Ft

 

A pontos térítési összegek és szolgáltatások a megkötött biztosítás típusától függnek Részletes tájékoztató itt >>

 

Útlemondási biztosítás

Saját szervezésű útra

Saját szervezésű útjainkra útlemondási biztosítás köthető (nem kötelező!), amely arra szolgál, hogy ha baleset, betegség vagy olyan ok miatt lemondásra kerül az út, amely hivatalos dokumentummal igazolható (orvosi- vagy rendőrségi igazolás), akkor a biztosító visszafizeti a mindenkori kötbér 90 %-át (az önrész 10 %, de min. 5.000 Ft/fő, max. visszatérítendő összeg 600.000 Ft/fő, foglalásonként és biztosítási eseményenként max. 2.000.000 Ft). Ha az utas nem rendelkezik útlemondási biztosítással, abban az esetben az érvényben lévő Általános Szerződési Feltétel lép életbe, amely szerint 60 napon belül a lemondás kötbér köteles. Útlemondási biztosítással indokolt esetben az utazás az utazás kezdő napjáin 12:00 óráig lemondható!

Ár: teljes részvételi díj 1,5 %-a

Részletes biztosítási feltételek >>

 

 

Más utazási iroda által szervezett útra

Más utazási iroda által szervezett útra útlemondási biztosítás köthető (nem kötelező!), amely arra szolgál, hogy ha baleset, betegség vagy olyan ok miatt lemondásra kerül az út, amely hivatalos dokumentummal igazolható (orvosi- vagy rendőrségi igazolás), akkor a biztosító visszafizeti a mindenkori kötbér 80 %-át (az önrész 20 %, de min. 10.000 Ft/fő). Ha az utas nem rendelkezik útlemondási biztosítással, abban az esetben az érvényes Általános Szerződési Feltételek lépnek életbe, amely szerint 60 napon belül a lemondás kötbér köteles. Útlemondási biztosítással indokolt esetben az utazás az utazás kezdő napjáig lemondható!

Ár: teljes részvételi díj 5 %-a

Részletes biztosítási feltételek >>

 

KOMBINÁLT BIZTOSÍTÁS: Útlemondási & baleset-, betegség-, poggyász biztosítás

Ha nálunk köti meg baleset-, betegség, poggyász biztosítását kedvezményes áron, akkor az útlemondási biztosítás is kevesebbe kerül!

Más utazási iroda által szervezett útra útlemondási biztosítás köthető (nem kötelező!), amely arra szolgál, hogy ha baleset, betegség vagy olyan ok miatt lemondásra kerül az út, amely hivatalos dokumentummal igazolható (orvosi- vagy rendőrségi igazolás), akkor a biztosító visszafizeti a mindenkori kötbér 100 %-át (az önrész 0 %!). Ha az utas nem rendelkezik útlemondási biztosítással, abban az esetben az érvényben lévő Általános Szerződési Feltétel lép életbe, amely szerint 60 napon belül a lemondás kötbér köteles. Útlemondási biztosítással indokolt esetben az utazás az utazás kezdő napjáig lemondható!

Sztornó biztosítás ára: teljes részvételi díj 3 %-a

 STORNO KOMBI STANDARD STORNO KOMBI PLUS
DÍJAK (%)3,5 %3,5%
Maximális biztosított utazási díj foglalásonként800.000 Ft3.000.000 Ft
Ezen belül utasonként400.000 Ft1.500.000 Ft
Önrész (%)0 %10 %

 

BBP biztosítás ára: kedvezményesen 450 Ft/fő/nap-tól

Részletes biztosítási feltételek >>

EUB baleset-, betegség kárbejelentő >>
EUB poggyász kárbejelentő>>
EUB sztornó biztosítás kárbejelentő>> 

Bármely biztosítást megrendelheti irodánkban személyesen vagy pedig elektronikus úton. Kérjük, ezt a szándékát jelezze kollégáinknak, a biztosítást megkötéséhez minden biztosított személy adataira (név, születési dátum, bejelentett lakcím) szükség van.

City Hopp Európa
Like-olj minket és értesülj a legjobb ajánlatainkról!
Hírlevél regisztráció
+36 1 354 01 91 Kapcsolat