Makarska nyaralás

Makarska Horvátország egy igen közkedvelt részén található. Splittől délre Dalmácia legzordabb mészkőhegysége, a Biokovo-hegy lábánál fekszik a festői szépségű Makarska Riviéra. Ennek a méltán híres, 60 km-es partszakasznak a központja Makarska, ez a hangulatos középkori eredetű kisváros. A település velencei múltjának és déltengeri hangulatának köszönheti, hogy a régió egyik legkedveltebb és legfelkapottabb nyaralóhelyévé vált. A hűs fenyvesekkel szegélyezett, sziklás illetve kavicsos tengerpartot kedvelők számára Makarska a legjobb választás lehet.

Makarska

 

Makarska Horvátország közkedvelt helyeinek az egyike. A Biokovo-hegység öleli körbe, a hosszan elnyúló Makarska Riviérát. Amennyire sokszínű maga a térség, annyira tartalmas történelmi múltra tekint vissza a város. A rómaiaktól kezdve a törökökön át egészen az osztrákokig, Makarska az évszázadok során számtalan fennhatóság alá tartozott.  Az uralmi viszonyok változásai, az első világháború és egy 1965-ös földrengés mindegyike komoly hatást gyakorolt erre a régióra. A letűnt idők mélyen beleivódtak Makarska egészébe.

 

Többek között a fenyvesekkel tarkított kavicsos, sziklás, zegzugos, különleges tengerpartjának köszönhetően vált Makarska közkedvelté. A természeti adottságaiból fakadóan igazi túra paradicsom, nem csak a kirándulók számára rejt lehetőségeket magában, de kerékpár túrák alkalmával is egyedülálló élményt nyújt a környék feltérképezése.  A vadvízi evezés szerelmesei is megtalálják itt számításaikat, hiszen az itt húzódó Centia folyó kiválóan alkalmas minderre.

 

A mediterrán életérzés, a mesebeli miliő minden korosztály számára vonzó lehet. Makarskai nyaralása alatt nagy sétákat tehet a hangulatos óvárosban, megismerheti a helyi pezsgő éjszakai életet vagy akár kedvére lubickolhat az azúrkék Adriai-tengerben.

 

Rendezés:
5 ajánlat felel meg a feltételeknek
Az ajánlat átmenetileg nem foglalható
tengerparti
Az ajánlat átmenetileg nem foglalható
tengerparti
Az ajánlat átmenetileg nem foglalható
Az ajánlat átmenetileg nem foglalható
Az ajánlat átmenetileg nem foglalható

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbb úti célt és szállást makarskai nyaralásához. Ennek megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre a kínálatunkban található összes makarskai szállást és apartmant.

A feltüntetett makarskai szállásokra kattintva további információk jelennek meg a térképen, ezzel is segítve a könnyebb összehasonlíthatóságot.

Makarska családdal- élménybeszámoló

útibeszámoló
Makarskára a családdal utaztunk, több barátunk is járt már ott, és mindenki ódákat zengett róla. Ezen felbuzdulva idén mi is neki vágtunk. Végül is úgy döntöttünk, hogy nem a pályán, hanem Szerbián keresztül megyünk. Fontos megemlíteni, hogy az utazásunk végig zökkenőmentesen zajlott egy viccesebb helyzet adódott...

Makarska barátokkal- élménybeszámoló

útibeszámoló
Makarska Horvátország egyik legnyüzsgőbb helye. Az éjszakai élet különösen pezsgő, életem egyik legszuperebb pár napját töltöttem ott. Makarskát simán hívhatnánk a bulik fellegvárának is, még az óvárosban is engedélyezett a hajnalig tartó tivornyázás. Baráti társasággal, utószezonban mentünk és mondanom sem kell,...
X
Újdonság!
Szűkítse a találatokat igényeinek megfelelően!
Szűrés
Ármindet törli
Szállás típusmindet törli
Ellátásmindet törli
City Hopp Európa
Like-olj minket és értesülj a legjobb ajánlatainkról!
Hírlevél regisztráció
+36 1 354 01 91   Új címünk: 1063 Budapest, Szív u. 37. Kapcsolat