Horvátország nyaralás

Egy horvátországi nyaralás alatt varázslatos élményekben lehet részünk, ha egy kicsit is nyitottak vagyunk. Először a nyugalmat és biztonságot árasztó hegyek és az aranyló gabonaföldek ejtenek rabul egy horvát nyaralás során, majd a horvát tengerpart és a hűsítő hullámok frissességével átjárt horvátországi szállások és apartmanok bűvölnek el. A macskaköves utcácskák, a múzeumok és történelmi korokat idéző templomok repítenek vissza minket horvátországi nyaralásunk ideje alatt a múltba. Nem csak a partvidéken vagy a szigeteken érdemes nyaralni Horvátországban, hanem az egész ország területén, hiszen az ország egészében őrzi az „őstermészet” kincseit. A legkisebb szigeteitől kezdve, az azúrkék víz mosta homokos és kavicsos horvát tengerpartokon át egészen a belvárosi éttermekig mindennek megvan a maga különlegessége. Így egy horvátországi nyaralás mindig ezer meg egy új dologgal tud elkápráztatni minket.

Rendezés:
16 ajánlat található
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
További ajánlatok betöltése...

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbb uticélt és szállást horvátországi nyaralásához. Ennek megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre a kínálatunkban található összes horvátországi szállást és apartmant. 

A feltűntetett horvátországi szállásokra kattintva további információk jelennek meg a térképen, ezzel is segítve a könnyebb összehasonlíthatóságot.

Aktív nyaralás Horvátországban - Nemzeti parkok

magazin
Ha igazán felejthetetlenné szeretnénk tenni horvátországi nyaralásunkat, engedjük el a csodás horvát tengerpartot, és kezdjünk aktív nyaralásba. Akik nem akarják túlzásba vinni a mozgást azok futhatnak egy kört a horvátországi szállásuk körül. Azonban ennél érdekesebb programnak ígérkezik az ország érintetlen állat...
Brijuni mediterrán élővilágáról híres

Ruhátlan nyaralás Horvátországban

magazin
A horvát tengerpart Európa szerte kedvelt a fedetlen testű fürdőzők körében. Több ezren választják Horvátországot nyaralásuk úti céljaként, hogy a meseszép horvát tengerparton olvadjanak újra össze a természettel. Több horvátországi szállás és kemping is létesült az FKK (Freikörperkultur) mozgalomnak köszönhetően....
Beszélgetés a horvát tengerparton
+36 20 459-5424 Kapcsolat