Delfinárium - Marineland

A Marineland egy óriási aquapark Malgrat de Mar-tól nem messze, a Costa Braván. A park több részből áll, területén delfinárium, csúszdapark, miniállatkert, és játszópark is található, úgyhogy az egésznapos szórakozás garantált!

 

Delfinárium és miniállatkert

 

A Marineland-ben található delfinárium Spanyolország legnagyobbika, kétség kívül a delfinek a park legnagyobb sztárjai. A központban közelebbről ismerkedhetünk meg ezekkel a csodálatos állatokkal, és gondozóik segítségével új szemszögből láthatjuk viselkedésüket is. (A delfinek nagyon igénylik a törődést, gondozóik pedig ennek megfelelően jó gondjukat viselik. A közöttük kialakuló így viszony egészen szoros).  

A delfineken kívül meg kell még említenünk a park kedves oroszlánfókáit, a papagájokat és a további 10 különböző madárfajt is, hiszen ők is megérdemlik a figyelmet!

Naponta kétszer láthatunk delfinshow-t, ahol a delfinek mellett fókák is a nagyérdemű elé állnak produkcióikkal. Az akrobatikus előadásra nem is érdemes tovább szót fecsérelni, inkább beszéljenek maguk az előadók (delfinek), tekintsük meg az alábbi videót és a képeket!

 

 

 

Csúszdapark

Az aquapark területén található csúszdapark izgalmas, bumeráng, kamikaze, speed, tornádó, és fekete lyuk-csúszdák várják a legbátrabbakat, a fürdőzőket több medence, a legkisebbeket pedig külön nekik kialakított "miniclub", fürdőrészleg várja, így a mókából senki sem marad ki!

A többhektáros szabadidőközpontban mindezek mellett játszópark, ajándéküzlet, étterem és bár is rendelkezésünkre áll. Bátran llíthatjuk, hogy a szórakozás teljes mértékben garantált kortól függetlenül mindenkinek!