Costa Brava nyaralás

Costa Brava, más néven a "vad part" Spanyolország egyik legnépszerűbb üdülőhelye. Costa Brava a csodálatosan szép, hosszú, homokos tengerpartjával, hívogató kis öbleivel, változatos városaival vonzza évről-évre a pihenni vágyó turistákat. Aki Costa Bravara látogat, megtapasztalhatja a spanyol temperamentumot és részese lehet ennek a pezsgő, nyüzsgő világnak. Irodánk Tossa de Marba, Lloret de Marba és Calellába, vagyis Costa Brava legszebb helyeire szervezi utazásait. Kínálatunkban megtalálható az elegáns szálloda, az olcsóbb apartman egyaránt.

Malgrat de Mar

Costa Brava Catalonia tartományában található Malgrat de Mar, a legtöbb spanyol tengerparti településekhez hasonlóan szintén...
Tovább

Santa Susanna

Santa Susanna Spanyolország északkeleti tengerparti régiójában, a Costa Brava-n található városka. Az egykori halászfalu mára...
Tovább

Lloret de Mar

Lloret de Mar a spanyol tengerpart egyik legkedveltebb nyaralócélpontja. A Barcelónától 65 kilométerre észak-keletre fekvő,...
Tovább

COSTA BRAVA

Costa Brava Spanyolország észak-keleti csücskében, a francia-spanyol határtól dél-nyugati irányba 160 km hosszan terül el. Costa Brava Spanyolország egyik legkedveltebb üdülőövezete.
 
A halászfalvakból és üdülővárosokból álló régió hangulatát meghatározzák a modern turisztikai központok pezsgő mindennapjai, amit a történelmi Katalónia romantikus emlékeinek jelenléte tesz még izgalmasabbá és vonzóbbá. Változatos településekkel és strandokkal várja az idelátgatólat Costa Brava,valamint rengete látnivaló található a környéken. Egy costa bravai nyaralás különösen vozó lehet a természeti környezete, a gyönyörű ehgységei, kristálytiszta tengerpartjai és Barcelónához való közelsége miatt.
 
Találhatóak csendesebb, eldugottabb costa bravai szállások, de akik bulizni szeretnének és pörgésre vágynak, azok is megtalálják számításaikat Costa Braván! A főszezonban meglehetősen zsúfoltak szoktak lenni a nyaralóközpontok, aki szereti a nyüzsgést, annak érdemes ezekre a hónapokra időzíteni costa bravai nyaralását!
Rendezés:
28 ajánlat található
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
központi
tengerparti
További ajánlatok betöltése...

A Costa Brava öblei

magazin

A Costa Brava legnagyobb vonzereje a több kilométer hosszú, gyönyörű türkizkék vizű tengerpartja. A tengerpart menti öblökről képes leírást cikkünkben olvashat!

+36 20 459-5424 Kapcsolat