FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

Az utazas.info weboldalait a Web Vacation Utazási Iroda Kft. (1062 Budapest, Andrássy út 97.) (továbbiakban Üzemeltető) üzemelteti. A honlap az iroda online felületét felkereső felhasználók (továbbiakban Felhasználók) számára a www.utazas.info URL alatt érhető el. A Felhasználók regisztrációt igénylő szolgáltatások (hírlevél, online foglalás) igénybevétele esetén űrlap kitöltésével, regisztrációt nem igénylő szolgáltatások igénybe vétele esetén böngészéssel (ráutaló magatartással) elfogadják az iroda alább részletezett felhasználási feltételeit.

1.1 Az utazási ajánlatokról

A www.utazas.info oldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az Üzemeltető mindent megtesz azért, hogy az oldalain található anyagok vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságát és teljes körűségét nem garantálja. A honlapokon található információk vagy a bennük részletezett utazások és árak előzetes értesítés nélkül módosulhatnak. Előfordulhat, hogy az oldalakon fellelhető anyagok elavulnak, vagy a rendelkezésre álló szabad helyek elfogynak. Az Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon található információk pontosak legyenek, de nem vállal felelősséget frissességükért. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a felfedezett hibák előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére.

1.2 Szolgáltatás megrendelése

A www.utazas.info weblapon kínált utazásokat az Üzemeltetőtől lehet megrendelni. A megrendelés menetéről a "Gyakran Feltett Kérdések" menüpont „online foglalás” fejezetében olvashat részletes tájékoztatót.

1.3 Az utazási szerződés

AZ utazási szerződés .pdf formátumú verzióját ide kattintva olvashatja (az olvasáshoz Adobe Acrobat Reader vagy más .pdf dokumentumot olvasó szoftver szükséges.). Az utazási szerződés akkor jön létre, amikor az utas az utazást megrendelte, a részvételi díjelőleget, vagy a teljes részvételi díjat befizette, az Üzemeltető a jelentkezést nyilvántartásba vette, erről az utast írásban, a szerződés egy példányának átadásával, vagy on-line megküldésével értesítette. A foglalási űrlap kitöltése, személyesen, telefonon vagy levélben megadott, a foglalási szándékára utaló nyilatkozat nem hoz létre utazási szerződést. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az utazási szerződésben olvasható feltételei irányadóak. 

1.4 Egyéb rendelkezések

Az Üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. A www.utazas.info honlap oldalain szerepelő külső oldalakra vonatkozó linkek, hirdetések tartalmáért, az ott fellelhető információkért az Üzemeltető felelősséget nem vállal.