Tatralandia Aquapark

A Tatralanida Aqupark szlovákia legnagyobb területű vízi vidámparkja, ahol a "tengerparti" Tropical Paradise, a nyári Fun Park, a Kelta szaunavilág és wellness részeg, valamint az üdülőközpont Holiday Village várja az idelátogatókat.

A Tatralandia Aquaparknak 14 medencéje van, amelyek sós, termál és tiszta vízzel rendelkeznek max. 40°C hőmérsékletig. Kiváló szórakozást nyújtanak mind a gyerekek, mind pedig a felnőttek egész évben. A termálvíz jótékony hatással van a mozgó- és légző szervekre.

Tropical Paradise

Eredeti trópusi növényekkel és karibi hangulatban kialakított 4.661m2-en elterülő élményfürdő részleg. A Tatralandiában a Tropical Paradise fürdőrészt egy hajótörést szenvedett hajóroncs osztja két részre. Az egyik részben két édesvízi, amíg a másik oldalon két sós, tengervizes 34-36 °C-os medence található. A négy medence közepén található a Barbados Bár, ahol különféle italokat szolgálnak fel. Kicsiknek és nagyoknak is óriási élményt nyújt a 6000 l-es akvárium, ahol igazi korallok, színes halak és élővilág várja a látogatókat. A fürdő ezen területén 30 °C-os hőmérséklet van, így télen is élvezhetjük a trópusi hangulatot.

Karib tengeri kalózok szigete

Trópusi hangulatban kialakított funpark medencékkel, csúszdákkal és kilátással a környező hegyekre. Az alsó szinten találhatók a felnőtt és gyermek medencék, amíg a felső szinten "a Palm Beachen" a relax részleg került kialakításra. A felnőttekre a 32°C-os Nagy Trópusi Óceán medence kialakításakor gondoltak, hisz itt vízi masszázs, csobogók, fekvő padok buborék befújással és pihenő rész is várja őket. A gyermekek a Kalóz medencében tombolhatnak, ahol a Jumbo várat is birtokba vehetik a kicsik és az összes csúszdát kipróbálhatják.

A karibi hajó felső fedélzetén pálmafák, nyugágyak, hintafotelek és családi hinták várják az elfáradt strandolókat, ahol a gyermekek a játszósarokban az interakítv várat is kipróbálhatják. Hogy senki ne maradjon éhen, arrók a TIKI bár gondoskodik.

Paradiso étterem

200 fő befogadására képes, egzotikus és tradícionális ételeket valamint frissító italokat kínáló, 400 nm-es kagyló alakú étterem


Csúszdák

 • Tornádó (12 m magasról indul, 101 m hosszú, nehézségi szint: nehéz)
 • Rapido (97 m hosszú, nehézségi szint: nehéz)
 • Monkey slide (100 m hosszú, nehézségi szint: nehéz)
 • Jungle raft (87 m hosszú, nehézségi szint: közepes)
 • Black & White (72 m hosszú, nehézségi szint: nehéz)
 • Wood Splash (beltéri gyermekcsúszda)


Kelta szauna világ

21 szolgáltatásból álló komplexum: infraszauna, gyógynövényes aromaterápia, lábmasszázs, száraz szauna, sóbarlang, gőzfürdő, pihenőszoba, finnszauna, jakuzzi, jégfal, hideg merülőmedence, masszázs zuhany, aromaterápia

Hasznos információk:

TATRALANDIA AQUAPARK
Cím: Ráztocká 21, 031 05 Liptovský Mikuláš
GPS: N49°06.329 E19°34.240
Nyitva tartás: naponta 09:00 - 21:00

Belépőjegyek*:

TROPICAL PACKET:
(=Medencék és csúszdák használata)

 • Napijegy gyermek 3-5,99 éves korig: 15 €
 • Napijegy gyermek 6-11,99 éves korig: 18 €
 • Napijegy junior, diák, szenior: 22 €
 • Napijegy felnőtt: 25 €
 • Napijegy családi jegy: 59 € (két felnőtt és egy max. 12 éves korú gyermek)

VITAL PACKET KIEGÉSZÍTŐJEGY: (=Kelta szaunavilág használata)

 • gyermek 6-11,99 éves korig: 6 €
 • felnőtt: 9 €

 *2017 őszén érvényes árlista