Jasna (Chopok) progamok

Demänovai barlangok

Az Alacsony-Tátra északi oldalán fekvő Demänovai barlangok Nemzeti Természeti Emlék Szlovákia leghosszabb barlangrendszere. A rendszer kiemelkedő barlangja a Demänovai-szabadság-barlang, amely látogatóit már régóta lenyűgözi gazdag és sokszínű cseppkőképződményeivel, a titokzatos Demänovka-patakkal és mesés tavaival. Szlovákia leglátogatottabb barlangja.

További információk

Fresh Track - Csússz még a felvonók kinyitása előtt!

Reggeli csúszás a felvonók hivatalos megnyitása előtt frissen ratrakkolt pályákon 07.00-től 09.00-ig szakképzett vezetőkkel. Bőséges reggeli a Rotunda étteremben 2.004 m-en. Ingyenes VÖLK sífelszerelés bérlés és tesztelés!

 

További információk

Gino Paradise - Besenova Termálfürdő

Kiváló kikapcsolódási lehetőség egy fárasztó sínap után, csupán 20 percre a Jasna sítereptől. A besenovai Gino Paradise 8 külső- és belső termálvizes medencével, wellness részleggel, relax centrummal, 10 hideg vizes medencével és 6 különböző szaunával várja a látogatókat.

További információk

Tatralandia Aquapark

Síelés után vágyik egy kis wellnessre? A gyerekek csúszdázni szeretnének és Önnek is jól esne egy kis szaunázás? A jasnai sícentrumtól csupán 15 perce található Szlovákia egyik legnagyobb alapterületű vízi vidámparkja a Tatralandia Aquapark. Érdemes ellátogatni!

További információk