Gino Paradise - Besenova Termálfürdő

A besenovai Gino Paradise 8 külső- és belső termálvizes medencével, wellness részleggel, relax centrummal, 10 hideg vizes medencével és 6 különböző szaunával várja a látogatókat.

Újdonság, hogy az egyik kültéri medencében kialakításra került az Aqua Bar Cosmopolitan, ami egy medence közepén elhelyezkedő bár, ahol a vendégek különböző italokat rendelhetnek és a medencében fogyaszthatják el azokat.

A szauna részlegben minden nap 13.00, 14.00, 15.00, 17.00 és 18.00 órakor szauna szeánszokat rendeznek valamint minden szombaton 10.30-tól gyerek szauna szeánszt is tartanak.

A termálfürdő szépség centrumában külön térítés ellenében masszázs, manikűr, oxigén terápiás kezelések valamint szolárium is igénybe vehető.
A medencéknél animációs programokkal várják kicsiket és nagyokat: egész nap vízi aerobic, vízi tánc programok kezdődnek, valamint este 19.00-kor mini disco várja a legkisebbeket.

A termálfürdő területén különböző éttermek és bárok várják a vendégeket: Giovanni Restaurant (olasz étterem), Culinaria Restaurant (Hotel Besenova étterme), Bistro étterem, Hawai Bar, Cosmopolitan Bar

A 3 napos vagy annál hosszabb GOPASS Chopok síbérletek egész napos felhasználás esetén érvényesek a GINO Paradise Termálfürdőbe, abban az esetben, ha aznap a sífelvonókat nem veszik igénybe. Tehát a síbérlet aznap fürdőbelépőként funkcionál. A fürdőbe a belépés 3 éves kor alatt ingyenes, 3-6 éves kor között belépő fizetendő!


Normás felnőtt napi jegy ára: 24 €/fő (Gopass előre vásárolt jegy esetén olcsóbb!). Lehetőség van családi jegy vásárlásra is.

A termálfürdő közelében egy színvonalas szálloda is található, amelyről további információkat itt talál >>