Costa Brava látnivalók

Barcelona óceáneáriuma: L'aquarium és a Táncoló szökőkút

A félnapos kirándulás során ellátogatunk Barcelonába, a kikötőben található híres L'Aquarium óceáneáriumba. Az akvárium a város egyik büszkesége, a gyerekek számára nagy élmény lesz. A központban 35 akvárium található és több mint 11,000 tengeri élőlény, összesen 450 különböző faj tekinthető meg. A közel 80 méter hosszú üvegfalú víz alatti csatornában az állatok között is sétálgathatunk. Este a város legnépszerűbb látványosságához, a zenélő szökőkúthoz látogatunk. Az 1929-es világkiállításra épült Font Mágica monumentális vízsugarai zenére "táncolnak", az élmény egyszerűen felejthetetlen.

További leírás és képek a Barcelona óceáneáriuma: L'aquarium és a Táncoló szökőkút linken találhatók!

További információk

Delfinárium - Marineland

A Marineland Spanyolország egyik legnagyobb szabadidőközpontja, területén delfinárium, miniállatkert, csúszdapark, játszópark, ajándéküzletek, étterem és bár várja a látogatókat. A szórakozást a delfinek, fókák és papagájuk maguk garatálják, előadásuk naponta 2x tekinthető meg! 

A Delfinárium - Marineland linkre kattintva bővebb leírást olvashatnak, képekkel és videóval kiegészítve!

További információk

Montserrat kolostora és Barcelona városlátogatás

Az egész napos kirándulás során délelőtt ellátogatunk a Montserrat -hegyen található bencés rendi kolostorba. Az út felfelé egy izgalmas szerpentinen vezet, ahonnan lélegzetelállító látvány terül elénk a városról. Délután megismerkedünk Barcelona városával. Egy costa bravai nyaralás kihagyhatatlan programja ez, a túra nem okoz majd csalódást!

További ismertető a Montserratról és a barcelonai városnézés programjáról a Montserrat kolostora és Barcelona városlátogatás linken olvasható!

További információk