Tolo látnivalók

Athén, indulás Tolo-ból

Egész napos kirándulás Görögország fővárosába. Útközben rövid pihenőt tartunk a Korinthoszi-csatornánál. Athén leghíresebb látnivalója az Akropolisz, ahol lehetőségünk van megismerkedni az ókori világ legszebb épületegyüttesével. Az Akropoliszról letekintve látható többek között a Dionüszosz színház, a Nimfák dombja, az Agora és tiszta időben egészen Pireuszig el lehet látni.

További információk

Bbq kalózhajó

Egész napos hajókirándulás napozással, ebéddel és fürdőzési lehetőséggel. A program során lehetőségünk nyílik hajóról megtekinteni tolo látnivalóit a part mentén,  emellett lesz időnk nyílt vízi fürdőzésre, strandolásra egy néptelen partszakaszon, ahol a hajó személyzete ebédet készít utasaiknak. A kapitány és a hajó legénysége gondoskodik a jó hangulatról.

További információk

Éjszakai Nafplion hajóút

Tolo látnivalóinak megcsodálása után utazzunk egy kicsit távolabb, és nézzük meg Nafplion nevezetességeit is! Nafplion Görögország első fővárosa volt 1827-1832 között, ahol a szűk sikátoros kis utcákban lehetőségünk nyílik sétálni, egy hangulatos tavernába betérni, esetleg egy italt elfogyasztani a kikötő egyik elegáns kávéházában, ahonnan csodálatos rálátásunk van Bourtzi szigetére, melyet börtönként használtak, majd később kaszinó és kávéház létesült ebben a várban.

További információk

Hydra-Spetses egész napos hajóút

Az argoliszi öböl két történelmileg fontos szerepet betöltő szigetét ismerhetik meg ennek a kirándulásnak a keretében. Hydra ma meghatározóan a turizmusból él. Gazdag athéniak tartanak itt fenn maguknak villákat. A szigeten a szemétszállító járművek kivételével tilos a motoros járművek közlekedése, a szállítást így szamarakon és vízitaxin végzik.

További információk

Mükéné - Epidauros - Nafplion

Tolo látnivalói után csodáljuk meg Mükénét, Epidauroszt és Nafpliont is! Egész napos túra, amely során megismerkedhetünk a három város nevezetességeivel. Mükéné Oroszlános kapuja és Királysírja, Epidaurosz híres színháza, és a gyönyörű Nafplion hangulatos utcácskái garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak!

További információk

Nemea - Borkóstoló - Korinthoszi csatorna áthajózása

Kirándulásunk első állomása Nemea. Az ásatási terület egy szép völgyben található, és már messziről jól látható az ie.4. századból származó Zeusz templom 3 dór oszlopa. Nemeában Zeusz tiszteletére kétévente sportversenyeket rendeztek. A jó állapotban maradt stadion a romkerttől nem túl messze található.

További információk