Nei Pori látnivalók

Athén - indulás Nei Poriból

Ha Görögországban járunk, ne csak Nei Pori látnivalóit nézzük meg, hanem látogassunk el a fővárosba, Athénba is! A történelemkönyvek néhány fényképe most eredeti szépségében tűnhet fel, ha eljön erre a kirándulásra, mely felejthetetlen élményt fog nyújtani.

További információk

Meteorák

Ha Görögországban járunk, feltétlenül látnunk a kell a Világörökség gyöngyszemét! Felejthetetlen, egyedülálló élmény, amit nem pótólhat semmi! Autóbusszal csodás, változatos tájakon haladunk végig. Az egész napos autóbuszos kirándulás során Sarti látnivalói mellett számos egyéb görögországi nevezetességet is meglátogatunk!

További információk

Nei pori görög est

Nei Pori látnivalói közül az egyik legkülönlegesebb a görög est! Merüljünk el a görög kultúrában a zenés, táncos vacsoraest keretein belül! Ezt senki sem hagyhatja ki! Tradicionális ételek, zene, tánc, vállalkozó kedvűeknek tánctanulás, bátorításként igazi mediterrán borok. A program ára tartalmazza a transzfer költségét is. 

További információk

Nei Pori természeti látnivalói

Nei Pori látnivalói közé tartoznak a környékbeli kanyonok, völgyek, szorosok, vagy kisebb tavak és vízesések. A természet kedvelői számára remek választás egy nei pori nyaralás, hiszen rengetek túrázási lehetőség áll rendelkezésünkre, ahol a felejthetetlen látvány garantált!

További információk

Olümposz

Paralia látnivalói után mindenképpen látogassuk meg az Olympos-hegyet, amely az Istenek lakhelyeként ismert a görög mitológiából, hiszen csúcsát, mely 2917 m magas, majdnem mindig felhő borítja. A program a festői Litochoro falu vezet keresztül, ahonnan a hegy belsejében felfelé haladva egészen az 1150 m magasan fekvő Prionáig utazunk.

További információk

Olympic Beach

Látogassunk el a Nei Pori melletti Olympic Beachre! A gyönyörű, homokos tengerparton napozhatunk, sétálhatunk, beülhetünk egy-egy hangulatos étterembe vagy kávézóba ebédre vagy egy frissítő koktélra, ha pihenésre vágyunk.

További információk

Thesszaloniki városnézés

Egész napos kirándulás, autóbusszal a Sartitól Északra eső Thessaloniki városába látogatunk. A 120 km-es út során elhaladunk a Narancspart, Ormos Panagias, Nikiti, Gerakini, és számos neves kemping mellett, de a fő érdekességet az ország második legnagyobb városa jelenti majd.

További információk

Waterland Aquapark

Aki egy kis vízi kalandra vágyik, annak remek programlehetőség a Waterland Aquapark! A Tagarades falu közelében épült szórakoztató centrum 150 000 m2 alapterületén medencék, gyermekmedencék, hullámfürdő, hidromasszázs, csúszdarendszerek, kosár és röplabdapályák, öltözők, kávézók, étterem és diszkó található. 

További információk