Ez az élménybeszámoló részt vesz nyereményjátékunkban.

Korfui kalandok

Korfui nyaralásunk visszagondolva kicsit fájó, de mégis csak örök emlék. Na, augusztus 29-én repültünk Edit barátnőmmel Korfu szigetére, Sidariba.
 
A korfui szállásunk, a Gela Appartman csodás medéncéje,hatalmas pálmafái rögtön lenyűgöztek bennünket. A 13 szobát kaptuk amit Edit szerencsének tartott.Felfedeztük a sziget gyönyörű homokképződményeit,bár 1,5 órás késéssel érkezvén inkább csak sétáltunk és gyönyörködtünk.Este a szálláson kiderült hogy Editnek nincsennek meg az iratai bankkártyái,amit másnap le is tiltatott.Egész nap aggódtunk hogy személyi nélkül hogy kerül a barátnőm majd haza.Hosszas kutakodás után a börönd egy eldugott rekeszéből minden előkerült.Telefonok kártyák visszaállítása.
 
Vasárnap buszos kirándulás a Sissy Kastélyba,ahol is most én alkottam.A buszhoz való sietségben a mosdóba felejtettem a fényképezőgépemet a három nap élményeit tartalmazó feledhetetlen képekkel.Másnap hajókirándulás következett.Itt egy kicsit már oldottabb voltam és a barátnőm gépével készítettem a további fotókat.
 
Tényleg gyönyörű nap volt.Fürödtünk a csodás tengerbe,kikötöttünk egy picinyke szigeten ebédelni,de elromlott az idő így a kapitány nem vállalta,hogy a harmadik megállóba is kiköt  így véget ér a hajókirándulás.Egész éjjel és másnap du-ig szakadt az eső.Késő este kimerészkedtünk bokáig érő víz fogadott mindenütt minket.Ennek ellenére kocsit béreltünk hogy másnap felfedezzük Korfu látnivalóit.
 
Pár méter után észrevettük,hogy nincs csak egy visszapillató tükör az autón.Azonnal visszavittük és hosszas egyeztetés vesződés után egy vadi új Toyotát kaptunk.Másnap csatlakozott hozzánk anya és lánya így négyesbe indultun felfedező utunkra.Hamarosan Sidari gyönyörű kilátójánál készítettük feledhetetlen fényképeinket.
 
Én egy kidőlt olajfa rönkjére állva kértem hogy kattintsanak le./kép mellékelve/ Sajnos az előző napi esőzézek miatt minden csúszós volt így a leérkezésem pillanatába két reccsenést hallottam amely mint kiderűlt bokatörés és inszalagszakadást eredményezett.
 
Egyedüli sofőrként törött lábbal visszavittem az autót és Korfu városába egy magánklinikán műtétet hajtottak végre a bokámon.Repülőre nem engedtek így 21 órát utaztam mentőautóval 3 nappal később mint a társaim haza.Ez 2 hete történt azóta itthon lábadozom.   
 
Nem azt kérem hogy én nyerjem meg a felajánlott 3 díj egyikét de egy különdíjít talán az elveszett fényképezőt vagy egy laptopot gyógyulásom ideje alatt hasznosítani tudnám. Évek múltán remélem azért a szép emlékek jönnek majd elő,de most még hosszu gyógyulás vár rám!!
 
Üdv.Ica

(Kecskés Lászlóné, Korfu - Gela apartman, 2014.08.29-09.05.)