Ez az élménybeszámoló részt vesz nyereményjátékunkban.

We LOVE Korfu!

Amikor hazaérkeztem a korfui nyaralásról, rögtön kérdésekkel kezdtek bombázni az ismerősök. „Milyen volt Korfu? Jó volt? Hogy érezted magad?” Képtelen voltam válaszolni… Ott álltam előttük, és nem bírtam megszólalni. Számomra a We Love Korfu leírhatatlan volt! Képtelen voltam elmondani, el kell menni, és át kell élni minden egyes napot, minden egyes bulit, minden egyes programot!

A busz már induláskor party busszá változott át, a zene hangosan dübörgött, mindenki megőrült, pedig még el sem hagytuk Pestet! Az egyes buszon utaztam, ami mondhatni legeslegőrültebb busszá vált!  A hosszú útból semmit sem éreztünk, olyan fergeteges hangulat uralkodott, fel sem tűnt az idő múlása. Másnap megérkeztünk Korfura, elfoglaltuk a szállásokat, de kis idő elteltével már indultunk is az első Korfun zajló buliba, a pool partyba. Ilyen medencés bulin még sosem vettem részt! A kellő hangulat megteremtése után, Korfu egyik szórakozó helyén került megrendezésre a Red love party.

 

A délutáni party után azt hittük, nagyobb és durvább bulit sosem élünk meg, de tévedtünk! Másnap alig álltunk a lábunkon, mégsem volt megállás! Délelőtt elindultunk Korfu legeslegszebb helyére, Paleokastritsára. A napot záró buli a Görög est volt. Többfogásos vacsora, rengeteg bor fogadott minket, görög táncokkal megspékelve az atmoszférát! Számomra ez a buli volt legütősebb, itt fogyott a legtöbb koktél, ez volt a Túra csúcspontja!

 

Egészen addig, ameddig meg nem érkeztünk másnap Sidari legmagasabb pontjára egy pool partyra! Nem túlzás, ha azt mondom, azt éreztük, hogy a világ tetején vagyunk. A kilátás csodás, Paleokastritsához fogható volt! Mindennap úgy éreztük, hogy az aznapi buli a legeslegjobb, és jobb nem lehet már! A Korfun tartott záró party a Firka buli volt! Mindenki fehér pólóban, filctollal a kezében indult el a szórakozóhelyre. Néha a kezembe kerül a póló egy-egy pillanatra, és visszagondolok a rengeteg !

Nem akartunk haza menni! Ennyi élmény és buli, egy csodálatos görög szigeten, ennyi emberrel, egy ilyen társasággal… Azt kívántuk sose legyen vége… Ha tehettük volna, az egész nyarat együtt töltöttük volna a csapattal!

 

Anett

(We Love Korfu! - 2014.06.30-07.09)