Szilveszter a Garda-tónál

Utazásunk Padovában kezdődik és Veronával végződik. A 4 napos kirándulás alatt rengeteg gyönyörű helyre látogatunk el, ráadásul közben át is táncolunk az új évbe.

Szállástípus:
hotel
Étkezés:
reggeli / vacsora befizethető
Szobatípusok:
2-3 fős szoba
Turnusok:
Fix turnus (3 éj)
Program tipusa:
körutak
Utazás:
autóbusszal
Távolság Budapesttől:
650km
Egyéb:
Min. 35 főtől

Elhelyezés

 • 3*-os szállodában, 2-3 fős fürdőszobás szobákban

Étkezés

 • reggeli az árban
 • Kötelező félpanzió, szilveszteri vacsorával: 39.900 Ft/fő, foglaláskor fizetendő

Utazás

 • emelt szintű autóbusszal, - video-, vagy DVD, büfé.
 • Indulás: Budapest, a Déli pályaudvar - Koronaőr közből. 
 • Felszállási lehetőségek:
  -Budapest-Déli pu. Koronaőr köz 05:30
  -Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km  06:20
  -Balatonakarattya-Lukoil  06:45
  -Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO  07:00
  -Balatonlelle-Marche  07:35
  -Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00 

Program

1.nap: Budapest-Padova
Elutazás a kora reggeli órákban Szlovénián keresztül Olaszországba. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, majd megálló Padovában, Szent Antal városában. Sétánk a Prato della Valle világhírű szoborparkjától indul, majd az „Il Santo” bazilikája következik, ahol Szent Antal ereklyéit is megtekintjük. A belvárosban az Egyetem épülete és a Pedrocchi kávéház megtekintésére indulunk majd a Prato delle Erbe terén elfogyaszthatunk egy finom forralt bort is. Városnézésünk után továbbutazás a Garda tó környéki szállásra. Esti érkezés, majd vacsora.


2. nap: Brescia-Sirmione-Bardolino
Reggeli a szállodában, majd utazás Brescia városába, ahol városnézésünk alkalmával megismerkedünk a város nevezetességeivel (Piazza della Loggia, Duomo Nuovo, Rotonda, Capitolium templom), majd továbbutazás a Garda tóhoz. Sirmione a Garda-tóra mélyen benyúló földnyelv végén, a tó déli oldalán fekszik. A város egykori halászfaluból napjaink egyik legnépszerűbb üdülővárosa lett. Séta a hangulatos sikátoros utcákon majd utazás Bardolino városába. Rövid városnézés, majd borkóstoló (Ár: 15,-EUR/fő). Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban. Szilveszteri vacsora és mulatság egy közeli településen található szállodában, ahová autóbuszunk szállítja utasainkat. A szilveszteri vacsora tartalmazza az italfogyasztást (víz, bor, prosecco) is! Élőzene, tombola, játékok hajnalig! Visszautazás a szállodába.


3. nap: Malcesine-Riva del Garda-Trento
Reggeli a szállodában, majd utazás Malcesinébe, rövid városnézés, (időjárástól függően látogatás a Montebaldo csúcsán) majd továbbutazás a Garda tó északi partjának kisvárosába, Riva del Gardába. A város már a Monarchia idején is Európa legnépszerűbb üdülőhelye volt. A hatalmas hegygerincek övezte, festői tópartot gazdag mediterrán növényzet veszi körül. Rivai kirándulásunk alkalmával azonnal megértjük majd miért is nevezte Goethe a Garda tavat a természet csodájának. Utazás Trento városába, mely a tartomány fővárosa. A magas hegycsúcsok között lévő város az egyike az ország leggazdagabb és legvirágzóbb városainak. Rövid városnézés, majd szabadidő. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.


4. nap: Verona-Budapest
Reggeli után Veneto tartomány egyik leglátogatottabb városába utazunk. Belvárosi romantikus séta keretében ismerkedünk Rómeó és Júlia városával, Veronával ahol a Piazza Bra, az Aréna, Júlia háza és a Piazza dei Signori lesznek legfontosabb látnivalóink. A déli órákban hazautazás Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

Tájékoztató a helyszínen fizetendő belépőkől, egyéb költségekről:

 • Monte Baldo felvonó 18-22 EUR (szezontól függően)

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt a prospektusunkban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint.

ÁrakLejárt: 2022. november 17.

Az ár tartalmazza:

 • szállást
 • reggelit
 • buszos utazást
 • felsorolt programokat

 Az ár nem tartalmazza:

 • idegenforgalmi adót
 • kötelező félpanziót és szilveszteri vacsorát
 • egyágyas felárat: érdeklődjön irodánkban
 • helyszínen fizetendő költségeket
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető kedvező áron!
 • útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 3,0%-a
Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 ágyas szoba
dec. 30-jan. 24/3119 900 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat