Adventi vásár Pozsonyban és kóstolás/vásárlás a Hauswirth Csokoládégyár mintaboltjában

Buszos utazás a pozsonyi adventi vásárba, ahol az ünnepi díszekbe és fényekbe bújt főváros vár minket hamisítatlan ünnepi hangulattal! Készüljön Ön is velünk a karácsonyra Pozsonyban! A Hauswirth Csokoládégyár mintaboltjában pedig akár a karácsonyi ajándékokat is beszerezheti desszertkülönlegességek formájában!

Étkezés:
önellátás
Turnusok:
1 nap (non-stop)
Program tipusa:
körutak
Utazás:
autóbusszal
Egyéb:
Min. 35 főtől

Étkezés

önellátás

Utazás

  • autóbusszal Bp-ről
  • vidéki felszállási helyek - érdeklődjön irodánkban
  • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Program

Indulás reggel 07:00-kor kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás Pozsonyba rövid pihenőkkel. Útközben megállunk Kittsee-ben, a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjában, ahol különlegességeket kóstolhatunk és vásárolhatunk szeretteinknek.

Az édes délelőtt után buszos utazás Pozsonyba. Sétálunk a Duna-parton, megtekintjük kívülről a Szlovák Nemzeti Múzeumot, a Szlovák Nemzeti Galériát, a Komensky Egyetemet, a Kék templomot, a Nemzeti Színházat, a Vigadó városközpontban a Szent Márton székesegyházat, az Óváros házát (Városi múzeum), a Prímáspalotát (Tükörterem és Galéria), a Jó Pásztor házát (Óratörténeti kiállítás), a Ferences templom és rendházat, a Szentháromság templomot, a Mihály kaput és a Várat. A városnézést követően szabadprogram a mesés adventi vásárban.

Visszaindulás 17-18 óra között, érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.
 
Városnézés alatt mindent kívülről tekintünk meg, kötelező belépődíj nincs az út során!

ÁrakLejárt: 2023. december 16.

Az ár tartalmazza:

  • buszos utazást
  • idegenvezetést

 Az ár nem tartalmazza:

  • adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
  • Külön fizetendő a kötelező városbelépési + transzfer díj: 8 €/fő, amelyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető kedvező áron!

Az ártábla nem frissül automatikusan, így a szabad helyekről kérem érdeklődjön irodánkban!

 

 

Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éjRészvételi díj
nov. 25, dec. 2, 9, 14, 161/012 990 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat