Rosolina Mare nyaralás

Rosolina Mare városban minden megvan, amire szüksége lehet egy kellemes családi nyaraláshoz! Rosolina Mare központjában kávézók, éttermek, üzletek, bárok várják a nyaralókat. Rosolina Marét a nyugodtabb nyaralóhelyeket kedvelőknek is ajánljuk. Honlapunkon Rosolina Mare kedvező árú apartmanjai közül válogattunk.

ROSOLINA MARE

Rosolina Mare Velencétől délre 60 km-re a Pó folyó deltájánál található csendes üdülőhely. Első sorban azoknak ajánljuk, akik kerülni szeretnék a zsúfolt és nyüzsgő olasz-Adriát, nyugodt pihenésre és zöld környezetre vágynak. A kisvárost keresztül kasul pinea fenyők borítják, ez nem csak hangulatossá teszi a helyet, de a nyári forróságban hűs árnyékot is biztosít mindenkinek. Főutcáját éttermek bárok fagyizók és esténként árusok szegélyezik, noha nem olyan mennyiségben, mint pl.: Bibioneban vagyJesoloban. Hosszú homokos tengerpartján egymást váltják a szabad és a fizetős strandok, a félsziget végében pedig egy hangulatos kikötő található, ahol horgászni is lehet. Rosolina Mare különlegessége a Pó-delta közelsége. A Pó Olaszország legnagyobb és legjelentősebb folyója, delta torkolata pedig egy különleges vadregényes világot rejt magában gazdag állat és növényvilággal. Nem utolsó sorban a Pó-delta a sporthorgászok paradicsoma, ember nagyságú óriás harcsáira minden valamire való horgásznak fáj a foga. 
Rosalina Mare környékén rengeteg a kulturális látnivaló. Alig 20 km-re található a kis Velenceként is emlegetett Chioggia, valóban a lagúna város kicsinyített mása. Érdemes ellátogatni Ravennába Ferraraba és természetesen Velencébe is. 
Rosolina Mare-t első sorban kisgyermekes családoknak és nyugalomra vágyóknak ajánljuk!
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható

Utazás autóval Rosolina Mareba

Olaszország busszal

Utazás egyénileg vagy busszal.

busszal: 2023-ban sem indul!! 2021.  jún. 18-tól szept. 10-ig minden turnushoz transzfer buszjárat indul pénteken a Blaha Lujza tér, Corvin parkolóból 22.00-kor. Buszaink Budapest - Székesfehérvár - Balatonakarattya - Siófok - Balatonlelle - Nagykanizsa - Tornyiszentmiklós - Ljubljana - Lignano - Bibione - Caorle - Lido di Jesolo útvonalon közlekednek. Az első nap az odautazással telik, a szállás elfoglalására a második napon van lehetőség. A hazaindulás szombatonként az érkezéskor történő tájékoztatás alapján a délutáni/esti órákban történik. Érkezés Budapestre vasárnap. Retúr buszjegy ára: 25.000 Ft/fő.  Részletek itt >>