Lefkada-Kefalonia hajókirándulás

A program csak az alábbi szállásokról érhető el:

LEFKADA - KEFALONIA hajókirándulás

Csatlakozzon hozzánk a Jón-tengeri szigettúránkon, ahol egész nap kikapcsolódhat és lazíthat, élvezheti a minket körülvevő, csillogó türkizkék Jón-tenger vizét, és magába szívhatja a napsütést egy egész napos szigetről szigetre látogató, fürdőző program keretében.
A napot a festői tengerpartú Nidrivel kezdjük, Lefkada szigetén, ahol felszállunk a hajónkra és elindul egy csodálatos nap. Az első megállónk Lefkada kiemelkedő szépségű partjainak egyike- vagy Porto Katsiki vagy Egremni – melyek díjnyertes, fehér homokos strandjaikról, csodálatos türkizkék kristálytiszta vizükről híresek. Itt lesz időnk egy frissítő úszásra.
Ezután áthajózunk Kefaloniára, ahol megtekintjük a meseszerű Fiscardót, az egyetlen falut, amely túlélte az 1953-as földrengést, és jelenleg írók és művészek törzshelye. Fiscardo és a környező területek természetvédelmi területek és a görög törvény védi őket.
Évszaktól függően, az ebéd-megállónk vagy itt, vagy a következő kikötőben, Kioniban lesz, egy gyönyörű, idilli kis szigeten, Ithacán. Kioni egy élő képeslap a fotósok örömére és igazán felejthetetlen hely. Szánjon időt rá, hogy bejárja a kis utcákat, és betérjen egy-egy neo-klasszicista épületbe.
Következő megállónk Meganissi, ahol megtekintjük Görögország második legnagyobb tengeri barlangját a Papanikolis nevű barlangot, amely arról a tengeralattjáróról kapta a nevét, amely menedékre lelt itt a 2. világháború alatt.
Vessünk egy pillantást a Skorpios szigetre és hallgassuk meg a meséket, a mesésen gazdag Arisztotelész Onassziszról és családjáról. Végül, ha az időjárás engedi, még egyet fürdőzünk mielőtt visszatérnénk Nidribe, majd utunkat Parga felé vesszük.

Ára: kb. 45 EUR
Kefalonia - tengerpartKefalonia - tengerpartKefalonia - tengerpartKefalonia - tengerpartKefalonia - kikötőKefalonia - kikötőLefkada - kikötőLefkada - Lefkada városLefkada - tengerpartLefkada - tengerpartLefkada - világító torony
Galéria megnyitása (11 kép)