Ez az élménybeszámoló részt vesz nyereményjátékunkban.

Élményeink Lackenhofon

Lackenhof volt az idei síelésünk célpontja, és elmondhatom, hogy remekül döntöttünk! Az egyik legnagyobb pozitívum a Lackenhof síterep mérete volt, a párommal mindketten szeretjük a könnyen bejárható sípályákat, ahol nincs tömeg, és amelyeken nem tévedünk el, mégis pont elég ahhoz, hogy mindig nyújtson valami új élményt minden egyes lesiklásnál.

A szállás szuper volt, kényelmes, jól felszerelt, gyönyörű kilátással, mindössze néhány lépésre az egyik sífelvonótól. A reggelt finom reggelivel és friss kávéval indítottuk, esténként pedig a vacsora után szaunáztunk, vagy elmentünk sétálni a környéken. Imádtam, hogy az erkélyünkről festői látványt nyújtott Lackenhof, és az Ötscher hegység, főleg az éjszakai fényeit szerettem, a kivilágított sípályákat és házakat.

A pályák nagyon jó minőségűek voltak, minden nap raktrakkal, és – ha szükséges volt -, akkor hóágyúval kezelték őket. Lehetőségünk volt éjszakai síelésre is, ez volt az egyik kedvenc élményem a hét során. Mindenkinek ajánlom a Lackenhof síterepet, felejthetetlen utazás volt! Mi még biztosan visszatérünk, és bizalommal választjuk majd ismét az Utazas.info-t!


Szabados Angéla


(Lackenhof, 2014.02.01-08.)