Lackenhof síelés

Lackenhof Alsó-Ausztriában, az Ötscher-hegy lábánál, gyönyörű természeti környezetben fekvő kis osztrák település. Lackenhof Hegyeshalomtól mindössze 260 km, Budapesttől 4 órai autózással kényelmesen elérhető. Hóbiztos terep, az igényesen karbantartott lackenhofi pályák december közepétől húsvétig sízhetők.
A programok közül talán a leglátványosabb a kutyaszánhúzóverseny és a "Léggömbök éjszakája" nevű rendezvény. Lackenhofon minden kedden nőnap van: nőknek a napijegy árából 30% kedvezmény jár!

magasság:
810 - 1893 m
szintkülönbség:
1083 m
pályák hossza:
  • 19km, ebből
  • 7km
  • 8km
  • 4km
felvonók száma:
  • 8db, ebből
  • 5db
  • 3db
szolgáltatások:
17 km sífutópálya, kiépített szánkópálya és halfpipe
távolság:
395 m Budapesttől
Rendezés:
6 ajánlat található
pályaszállás

Az alábbi térképen összefoglaltuk a lackenhofi sípályákat és apartmanokat a könnyebb áttekinthetőség érdekében, így egyszerűbben válogathatunk a lackenhofi szállások közül is a síterep közelében.

Kínálatunkban találhat apartmant, hotelt vagy panziót a hegy közvetlen közelében, Lackenhof településen, valamint a sípályától kicsit távolabb is. Nézzen körbe lackenhofiszállásaink között, vagy kérjen személyre szóló ajánlatot a gerlitzen@campusclub.hu e-mail címen!

Léghajók Éjszakája Lackenhofban

magazin

Számos külföldi és helyi látogatót vonz Lackenhofba a minden év decemberében megrendezett Léghajók Éjszakája. A programra ingyenes a belépés, és a léghajók felengedésén kívül zenészek is koncertet adnak a Lackenhof sípályáján felállított színpadon.

Élményeink Lackenhofon

útibeszámoló
Lackenhof volt az idei síelésünk célpontja, és elmondhatom, hogy remekül döntöttünk! Az egyik legnagyobb pozitívum a Lackenhof síterep mérete volt, a párommal mindketten szeretjük a könnyen bejárható sípályákat, ahol nincs tömeg, és amelyeken nem tévedünk el, mégis pont elég ahhoz, hogy mindig nyújtson valami új...
+36 20 459-5424 Kapcsolat