Léghajók Éjszakája Lackenhofban

2014. november 28.

Számos külföldi és helyi látogatót vonz Lackenhofba a minden év decemberében megrendezett Léghajók Éjszakája. A programra ingyenes a belépés, és a léghajók felengedésén kívül zenészek is koncertet adnak a Lackenhof sípályáján felállított színpadon.

 

Idén december 28.-án rendezik meg a Léghajók Éjszakáját, amelyre ingyenes a belépés, így érdemes erre az időpontra időzíteni az utazásunkat. Az eseményen a résztvevők színes, kivilágított léghajókkal szállnak fel a sípályák fölé, amelyekbe akár mi is beszállhatunk – garantáltan felejthetetlen élménnyé téve a síelésünket!

 

Nem csak a ballonok szín kavalkádja, de az élő koncertek is hozzájárulnak a hangulathoz, a repülés élménye után, forralt borral a kezünkben remek kikapcsolódás meghallgatni egy koncertet, és élvezni a zenét. Nem csak a turistákat, de a helyieket is vonzza a látványosság, sokan messzebbről is ide autóznak, csak hogy lássák a hatalmas színes-fényes léggömböket felszállni.

 

Biztosan a család minden tagja élvezné az egészestés programot, kicsik és nagyok számára is emlékezetes élmény lehet a Léghajók Éjszakája, akár csak erre a hétvégére vagy éjszakára is megéri kiutazni, hiszen Lackenhof csak néhány órányi autózásra van Budapesttől!