Zakynthos szigettúra

Fedezze fel velünk Zakynthost, ismerje meg a sziget történetét, a helyiek életét egy egész napos buszos kirándulás keretében! A kirándulás során először a lithakiai olívaolajüzembe látogatunk el, majd utunkat a sziget belseje felé folytatjuk, gyönyörű tájakon haladunk Maheradó felé.

 

Itt az Agia Mavra templomot és a híres csodatévő ikont tekintjük meg. Ezután Exo-Chora több mint 2000 éves olajfáját nézzük meg, itt tartunk egy kávészünetet. A pihenő után Porto Vromiból kishajóba szállunk és felfedezzük a környező partszakasz csodálatos barlangjait, valamint Posseidon arcát is lefotózhatják (csónakjegy helyben fizetendő, kb. 6 € , kb. 40 perc). Anafonitiriaban megnézzük Szent Dionysos kolostorát, majd ebédelési lehetőség egy hegyi tavernában.

 

Ezek után a Navagio-öblöt tekintjük meg felülről, mely a sziget szimbóluma a hajóronccsal. A kellemes és tartalmas nap egy helyi kereskedőnél folytatódik, aki saját zakynthosi csemegéivel kínálja meg a csoportot, majd borkóstolás következik Kallipadóban a Callinico pincészetben, miután megismerkedtek a sziget híres borainak előállításával (mindkét helyen vásárlási lehetőség). Végül Bohaliból csodálhatják meg a főváros mesés panorámáját.

 

Ár: kb. 27 EUR

Galéria megnyitása (10 kép)