Zakynthos látnivalók

Csúszdapark

A csúszdapark 9 km-re található Laganastól. Utasaink egész nap szabadon használhatják a park területén lévő csúszdákat (kamikaze, szabadesés) a 300 m-es lassú folyót, egy 800 négyzetméteres medencét, hullámfürdőt, napozóterület nyugágyakkal és napernyővel.

További információk

Kefalonia-túra

Zakynthos látnivalói után ismerjék meg Kefalónia szomszédos szigetét egy egész napos buszos kirándulás keretén belül! Kefalónia, bár a jón szigetvilág szerves része mégis merőben különbözik a többi szigettől. Vendégeinket Skinari kikötőjébe szállítjuk, ahonnan másfél órányi komputat követően érkezünk meg Kefalóniára.

További információk

Keri Kaiki

Fedezze fel zakynthos látnivalóit és a környező öblök eldugott szegleteit egy kellemes félnapos hajókirándulás keretében az úgynevezett Kaiki–kishajókkal! A kirándulás Agios Sostis kikötőjéből indul, ahová autóbusszal visszük ki a csoportot.

További információk

Navagio-öböl

Egész napos, átványos és egyben kikapcsolódást nyújtó hajókirándulás, melynek során az egész szigetet körbehajózzuk, így zakythos látnivalóinak egy részét a tengerről csodálhatjuk meg!

További információk

Taxihajó a Marathonisi-szigetre

Töltsenek el egy kellemes félnapot a teknősbéka alakú Marathonisi – sziget homokos partján!
A taxi hajó átviszi a vendégeket arra a partszakaszra, ahol a Caretta Caretták fészket raknak a puha homokba, majd a délutáni órákban visszahozza Önöket.

További információk

Zakynthosi görög est

Zakynthos látnivalói után csodálják meg a naplementét, ismerjék meg velünk a görög konyhát, élvezzék az élő görög zenét és táncbemutatót! Görögestünket egy lélegzetelállító helyen, hatalmas sziklák tetején, a Kampiban található Michalis családi taverna sziklateraszán rendezzük meg.

További információk

Zakynthos szigettúra

Fedezze fel velünk Zakynthost, ismerje meg a sziget történetét, a helyiek életét egy egész napos buszos kirándulás keretében! A kirándulás során először a lithakiai olívaolajüzembe látogatunk el, majd utunkat a sziget belseje felé folytatjuk, gyönyörű tájakon haladunk Maheradó felé.

További információk