Ez az élménybeszámoló részt vesz nyereményjátékunkban.

Nyaralásunk Trogirban

Web Vacation Utazási Iroda kft.! 


Szeptember 5-10-ig az Önök szervezése által egy baráti házaspárral utaztam a horvátországi Trogirba, nyaralás céljából. Tavaly is itt töltöttem a szabadságom és mivel csodálatosan éreztem magam, újra visszavágytam. Az időjárás szinte hozzánk igazodott, igazán kellemes nyárias időt fogtunk ki ezalatt az 1 hét alatt. Minden nap sok időt töltöttünk a parton, közel a Medena apartmanunkhoz.  Délutánonként sokat sétáltunk Trogir központjában, ahol megcsodáltuk a hangulatos ókori- és középkori épületeket. Az esti órákban meseszép kivilágításban ragyog a város, a hajókikötő.

 Sok lehetőség van hajóskirándulásra a környező szigetekhez, mi sem hagyhattuk ki ezt. A  7 órás hajóúton nagyon jó hangulatot biztosítottak a matrózok. Finom volt nagyon és bőséges a szigeten elfogyasztott makréla is. 

Utolsó este tintahalat ettem a kedvenc Jokes pizzériában, a nagyon kedves pincér ismerős ajánlotta hagyományos spenótos burgonyával. Isteni íze volt. 

Nekem Trogir tökéletes hely a pihenésre, kikapcsolódásra. Lenyűgöz a nyugalma és a szépsége, a tenger kristálytiszta víze, csodálatos a növényvilága. 

Üdvözlet Önöknek:

Borsos Edit

(Trogir - Medena apartmanok, 2014.09.05-11.)