Tátralomnic síbérlet

 

 

KEDVEZMÉNYES GOPASS SÍBÉRLET ÁRAK!!

2021/2022 síszezon

Vásárolja meg irodánkban olcsóbban tátralomnici síbérletét, mint a helyszíni kasszában vagy GOPASS automatában! Magyarországon csak nálunk!
 

A kedvezményes tátralomnici síbérletet érdemes előre megvásárolni még itthon, így a helyszínen már nem lesz rá gondunk, elkerülhetjük a hosszas sorban állást és az esetleges félreértéseket. A síbérlet Tátralomnic, Ótátrafüred, Csorba-tó sípályáira is érvényes!


 

GOPASS ÁRKALKULÁCIÓ

 


FIGYELEM!
 A 2021/2022-es téli szezonra változások léptek életbe a GOPASS értékesítésében:

A GOPASS rendszer üzemeltetője (hasonlóan a szállodákhoz vagy légitársaságokhoz) idéntől dinamikus árazást alkalmaz, és az értékesítő partnereik számára sem biztosít az egész szezonra alkalmazható fix árakat. Így irodánknál is az aktuális online árakon vásárolható meg a síbérlet, amelyre kezelési költséget számolunk fel. A helyszínen is lehetőség van bérletet vásárolni a GOPASS automatából vagy a síkasszában, de a helyszíni árak minden esetben drágábbak az online áraknál.

 

A síbérletet csak FOXPOST csomagautomatában való átvétellel vagy FOXPOST házhoz szállítással lehet megrendelni, mert GOPASS kártyák kerülnek kiállításra, amellyel már a helyszínen nem szükséges sorba állni, hanem a felvonók rögtön használhatóak. A COVID helyzet miatt kollégáink otthonról dolgoznak, így idén személyes átvételre nincs lehetőségVirtuális GOPASS kártyát nem tudunk kiállítani és feltölteni.

 

A GOPASS síbérlet kiállításának folyamata és a vásárlás menete az GOPASS információs oldalon olvasható részletesen!

Kiegészítő információk:

 • A GOPASS kártyát legkésőbb a felhasználás előtti 7. napig kell megrendelni és kifizetni! 7 napon belüli felhasználás esetén kérje irodánk ajánlatát!
 • Figyelem! A GOPASS rendszerében a megrendeléskor megadott e-mail cím kerül regisztrálásra. Csak olyan e-mail címet fogad el a rendszer, amely még NEM szerepel a GOPASS rendszerében. Az egy megrendelésen lévő síbérletek a fő felhasználói fiók alá kerülnek beregisztrálásra, és minden információ (napi statisztika, hírlevél, kedvezmények) erre az e-mail címre fognak érkezni.
 • Diákok, nyugdíjasok és gyerekek személyi igazolványát az életkor igazolása miatt a pályafelügyelők véletlenszerűen ellenőrizhetik!
 • Irodánkban csak életkor szerinti (max. 17,99 éves korig) diák síbérlet vásárolható. 18 éves kor felett ISIC kártyával sem tudunk diák bérletet kiállítani. Erre a helyszínen van lehetőség helyszíni árakon.
 • 6 éves korig: a felvonók használata egy fizető felnőtt kíséretében ingyenes
 • Az elveszített síbérletek pótlása térítésmentesen nem lehetséges! Azonban felár ellenében az általunk küldött visszaigazoláson található vonalkód bemutatásával a helyszíni síkasszában pótolni tudják azokat.
 • A min. 2 napos síbérletek érvényesek a liptószentmiklósi Tatralandia Aquaparkba és a besenyovai Gino Paradise termálfürdőbe is egész napos felhasználásra, abban az esetben, ha aznap a sífelvonókat nem veszik igénybe. Tehát a síbérlet aznap fürdőbelépőként funkcionál. A fürdőbe a belépés 3 éves kor alatt ingyenes, 3-6 éves kor között belépő fizetendő!
 • A GOPASS kártya éjszakai vagy esti síelésre nem érvényes!
 • A GOPASS kártya indoklás nélkül lemondható a felhasználást megelőző nap 16.00-ig. Lemondási díj 5 €/kártya. A fennmaradó összeget átutalással térítjük vissza. A kezelési költség és a szállítási díj NEM kerül visszafizetésre. A későbbiekben a kártya újra feltölthető és használható. A lemondást kérjük írásban az info@utazas.infoe-mail címen jelezni. A lemondás csak abban az esetben érvényes, ha irodánk azt írásban visszaigazolta. Hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon a lemondást kérjük minden esetben az ügyeleti telefonon jelezzék: 10.00-16.00 között: +36204595424
 • A síbérlet nem tartalmaz biztosítást
 • Az üzemeltető fenntartja a jogot a síliftek leállítására meghibásodás, erős szél, áram kiesés és egyéb vis major esemény esetén.
 • Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a GOPASS jogosulatlan felhasználása esetén azt kártérítés nélkül elkobozza.
 • A GOPASS kártyák értékesítésénél a Web Vacation Utazási Iroda Kft. közvetítőként vesz részt. A GOPASS kártyákra a Web Vacation Utazási Iroda Kft. Általános Szerződési Feltételei nem érvényesek!



Síliftek nyitva tartása: 
08.30 - 15.30