GOPASS síbérlet

Az értékesítés elkezdődött a 2023/2024-es síszezonra!

ÚJDONSÁG a 2023/2024-es síszezonban! GOPASS Premium Smart szezonbérlet is vásárolható!

További részletes információk itt >>

 

GOPASS kalkulátor és online rendelés

 

Hol tudom használni a GOPASS kártyámat?

 • A GOPASS kártya Jasna (Chopok), Tátralomnic és Csorba-tó síterepekre érvényes síbérlet (az egyes síterepekre külön-külön kell megváltani a bérletet!)
 • A GOPASS kártya a fenti síterepeken egyes éttermekben, üzletekben további kedvezményre is jogosít
 • A GOPASS síbérlettel a vásárlások során pontokat is gyűjthetünk
 • A GOPASS síbérlet használatakor a rendszer regisztrálja a sífelvonók használatát és a csúszások számát és nap végén a statisztikák megtekinthetők

 

 

Miért érdemes megvásárolni előre a GOPASS kártyát?

 • Megrendelés után mi feltöltjük a GOPASS kártyákat, így a helyszínen nem kell sorba állni, hanem a síbérlet rögtön használható!
 • Jellemzően a helyi síbérlet kasszákban és GOPASS pontokon hosszú sorban állásra kell számítani, ez a GOPASS előzetes megvásárlásával elkerülhető
 • Az előre megvásárolt GOPASS garantáltan olcsóbb, mint a helyszínen az automatából vagy síkasszában vásárolt síbérlet!
 • Elvégezzük a regisztrációt és a kártyával kapcsolatos összes adminisztrációt Ön helyett!
 • Nem szükséges a bankkártyáját külföldi weboldalon használni
 • Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre, ha felmerülő kérdése van telefonon vagy e-mailben
 • Akár néhány nap alatt kézhez kaphatja síbérletét

 

 Mi változott az előző évekhez képest?

 • A GOPASS rendszer üzemeltetője (hasonlóan a szállodákhoz vagy légitársaságokhoz) dinamikus árazást alkalmaz, és az értékesítő partnereik számára sem biztosít az egész szezonra alkalmazható fix árakat. Így irodánknál is az aktuális online áron vásárolható meg a síbérlet, amelyre kezelési költséget számolunk fel. A helyszínen is lehetőség van bérletet vásárolni a GOPASS automatából vagy a síkasszában, de a helyszíni árak minden esetben drágábbak az online áraknál.
 • A síbérletet csak FOXPOST csomagautomatábanvaló átvétellel vagy FOXPOST házhoz szállítással lehet megrendelni, mert GOPASS kártyák kerülnek kiállításra, amellyel már a helyszínen nem szükséges sorba állni, hanem a felvonók rögtön használhatóak. Személyes átvételre nincs lehetőségVirtuális GOPASS kártyát nem tudunk kiállítani és feltölteni.
 • Ha valaki már rendelkezik érvényes GOPASS kártyával és a hozzá tartozó érvényes regisztrációval, akkor a már meglévő kártyát is fel tudjuk tölteni (ebben az esetben nem állítunk ki új kártyát és nincs szállítási díj). A már meglévő kártya feltöltéséhez szükségünk van a kártya hátoldalán a vonalkód alatt található sorszámra, mely alapján ellenőrizzük az érvényességét. Ezután megrendelhető a kívánt síbérlet a lent leírt módon. Kifizetése után feltöltjük a bérletet és megküldjük a feltöltést igazoló dokumentumot.

 

Vásárlás menete:

 1. Töltse ki az online megrendelési felületen a kért adatokat és válassza ki a fizetési- és az átvételi módot.
 2. Az e-mailben megküldött fizetési értesítő szerint fizesse ki az összeget: átutalással vagy bármelyik Raiffeisen bankban való befizetéssel (ingyenes!)
 3. Az összeg beérkezése után a megadott adatok alapján kollégáink elkészítik a GOPASS felhasználói profilt. Ezután a GOPASS rendszeréből egy e-mail kerül kiküldésre a megrendeléskor megadott e-mail címre, amelyben a regisztrációt jóvá kell hagyni legkésőbb 24 órán belül. Egyéb esetben törlődnek az adatok. (A regisztráció elkészültéről figyelmeztető e-mailt is küldünk).
 4. A regisztráció jóváhagyása után elkészítjük a síbérleteket és még aznap feladásra kerül FOXPOST-tal a küldemény, amelyről e-mailben értesítőt küldünk a csomagszámmal. A GOPASS kártyával a helyszínen már nem szükséges sorba állni, hanem a felvonók rögtön használhatók. Postai úton való elküldésre nincsen mód.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK: 

 • Figyelem! A GOPASS rendszerében a megrendeléskor megadott e-mail cím kerül regisztrálásra. Csak olyan e-mail címet fogad el a rendszer, amely még NEM szerepel a GOPASS rendszerében. Az egy megrendelésen lévő síbérletek a fő felhasználói fiók alá kerülnek beregisztrálásra, és minden információ (napi statisztika, hírlevél, kedvezmények) erre az e-mail címre fognak érkezni.
 • A GOPASS kártyák kifizetése megrendeléstől számított 24 órán belül szükséges. 24 órán túl új kalkuláció alapján történhez a kifizetés.
 • A GOPASS rendszer valamint a sípálya üzemeltető fenntartha a jogot, hogy a pályarendszer telítettsége miatt az elő- és helyszíni értékesítést is lezárja! Ekkor már nem lehetséges síbérletet vásárolni, így csak az előre megvásárolt bérlet jelent garanciát a felvonók használatára a választott időpontra.
 • Esetenként a GOPASS rendszer üzemeltetője óráról órára váloztatja a síbérletek árát (=dinamikus árazás), amelyre irodánk nincsen hatással. 

 

!!! EXTRA !!! - Használja a síbérletet Aquapark belépőként!

A GOPASS síbérlet érvényes a Tatralandia Aquaparkba és a besenyovai Gino Paradise termálfürdőbe is egész napos felhasználásra, abban az esetben, ha aznap a sífelvonókat nem veszik igénybe. Tehát a síbérlet aznap fürdőbelépőként funkcionál. A fürdőbe a belépés 3 éves kor alatt ingyenes, 3-6 éves kor között belépő fizetendő!

 

További információk a Jasna síbérlet oldalon >>