Stuhleck-Semmering síelés

A semmmeringi hágó legtávolabbi részénél, kék és piros pályákkal várja a síelés szerelmeseit a stuhlecki pályarendszer. Stuhleckben az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően ülős liftek, éjszakai pályák és egy új étterem is létesült a pályákon, ezáltal is több lehetőséget kínálva a síelők részére. Stuhleck a kibővített hóágyúrendszer által hóbiztossá vált, és naplemente után is lehetséges a síelés a Semmering-i régió ezen részén található kivilágított pályán.

magasság:
777 - 1774 m
szintkülönbség:
997 m
pályák hossza:
  • 24km, ebből
  • 18km
  • 6km
felvonók száma:
  • 9db, ebből
  • 5db
  • 4db
szolgáltatások:
szánkópálya és -kölcsönzés, éjszakai sípálya, Snow Park, tubing pálya, lovasszán, jégteke, túraútvonalak
távolság:
333 km Budapesttől
Rendezés:
2 ajánlat található

Az alábbi térképen összefoglaltuk a stuhlecki sípályákat és apartmanokat a könnyebb áttekinthetőség érdekében, így egyszerűbben válogathatunk a semmeringi szállások közül is a síterep közelében. 

Kínálatunkban találhat apartmant, hotelt vagy panziót a hegy közvetlen közelében, valamint a stuhlecki sípályától kicsit távolabb is. Nézzen körbe a semmeringi szállásaink között, vagy kérjen személyre szóló ajánlatot a info@campusclub.hu e-mail címen!

Toboggan pálya Stuhleckben? De mi is az valójában?

magazin

Stuhleckben lehetőségünk van toboggant bérelni, és egy 5 km hosszú, direkt erre a célra kialakított pályán lecsúszni. Ez így rendben is van, de biztosan sokunkban felmerült a kérdés, hogy mi az a toboggan egyáltalán, mire használják, és hogyan működik?

+36 20 459-5424 Kapcsolat