Sarti látnivalók

Amuliani hajókirándulás

Egésznapos hajókirándulás Amuliani szigetére. Sarti kikötőjéből indulunk el a délelőtti órákban, és Sithonia partjai mellett haladunk el. A Narancspartnál megállunk egy rövid nyílt vízi fürdőzésre, amikor ugrálhatunk a hajóról a kristálytiszta vízbe és búvárkodhatunk is.

További információk

Athosi hajókirándulás

Egésznapos hajókirándulás, melyen megcsodálhatjuk a környék és Sarti látnivalóit. Autóbusszal megyünk Ormos Panagias-ba (északra 40 perc), ahol egy 900 fős hajóra szállunk. Áthajózzuk az öblöt, és az Athos-hegy lábánál északi irányba fordulva, hajókázunk a kolostorköztársaság lábáig, Ouranopolisig.

További információk

Búvárkodás

A Sarti látnivalóinak megcsodálása után érdemes kipróbálni a búvárkodást is, hiszen Sartin nagy hagyománya van ennek a sportnak. Akik már próbálták, azok biztos nem hagyják ki, akik pedig még nem, azoknak itt a nagy lehetőség, hogy elkalandozzanak a tenger varázslatos vízalatti birodalmába. 

További információk

Meteorák

Ha Görögországban járunk, feltétlenül látnunk a kell a Világörökség gyöngyszemét! Felejthetetlen, egyedülálló élmény, amit nem pótólhat semmi! Autóbusszal csodás, változatos tájakon haladunk végig. Az egész napos autóbuszos kirándulás során Sarti látnivalói mellett számos egyéb görögországi nevezetességet is meglátogatunk!

További információk

Narancspart

Sarti látnivalói után érdemes átnézni a közeli csodaszép, méltán híres Narancspartra. Töltsünk el pár órát napozással, fürdőzéssel, felejthetetlen környezetben! A partszakaszt sok helyi is látogatja, de vannak akik akár egész nyárra sátrat állítanak.

További információk

Öszvértúra

Közel négy órás csavargás a közeli dombokon Christossal, a falu legvidámabb, legszeretetreméltóbb emberével! Szamár háton megmutatja Sarti látnivalóit, a rejtett erdei ösvényeket, a környékre való legszebb kilátást, és egy családias piknik keretében megvendégel bennünket saját készítésű házi Tsipouró-jával (törkölypálinka)!

További információk

Sétakocsikázás Sartin

Sok évvel ezelőtt érdekes programmal bővült a fakultatív kirándulások széles skálája, kipróbálhatjuk Sartiban a sétakocsikázást is. A 40 perces út során megnézhetjük Sarti látnivalóit, óvárosát vagy akár a naplementében kocsikázhatunk a tengerparton is. Az útvonalat mi választhatjuk meg, kocsisunk szívesen elkalauzol minket bármerre.

További információk

Sunset túra

Az egyik legkedveltebb program ez az egésznapos hajókirándulás. Nem véletlen, hiszen Sarti látnivalóit egy hajó fedélzetéről csodálhatjuk meg! Sarti kikötőjéből indulunk el délelőtt, és Sithonia partjai mellett haladunk végig. A Narancspartnál megállunk egy rövid időre nyílt vízi fürdőzésre, ekkor ugrálhatunk a hajóról a kristálytiszta vízbe és búvárkodhatunk is.

További információk

Szűz Mária kolostor

Sarti látnivalói között első helyen szerepel az óváros mellett a Szűz Mária kolostor. Aki szeretné megismerni a települést, annak érdemes meglátgatnia a helyet, ami Sarti egyik nevezetessége. A templom mindössze 500 méternyire van a falutól, így akár gyalog is könnyen odajuthatunk. Éjszakánként kivilágítják a templomtornyot, amely ilyekor egész Sartiról látható – így akár a sötétben is eltalálhatunk az épülethez.

További információk

Thesszaloniki városnézés

Egész napos kirándulás, autóbusszal a Sartitól Északra eső Thessaloniki városába látogatunk. A 120 km-es út során elhaladunk a Narancspart, Ormos Panagias, Nikiti, Gerakini, és számos neves kemping mellett, de a fő érdekességet az ország második legnagyobb városa jelenti majd.

További információk

Toroneos hajókirándulás

Egésznapos hajókirándulás (kis buszozással): autóbusszal indulunk Sithonia nyugati oldalára. Neos Marmarasban szállunk hajóra, amivel a toroneosi öblöt szeljük át. Pefkohoriban megpihenünk, majd partraszállva megcsodálhatunk egy csodás települést a Kassandrán.

További információk

Waterland Aquapark

Aki egy kis vízi kalandra vágyik, annak remek programlehetőség a Waterland Aquapark! A Tagarades falu közelében épült szórakoztató centrum 150 000 m2 alapterületén medencék, gyermekmedencék, hullámfürdő, hidromasszázs, csúszdarendszerek, kosár és röplabdapályák, öltözők, kávézók, étterem és diszkó található. 

További információk