Rodosz látnivalók

Rodoszi görög est

A zenés, táncos, programokkal teli mulatság, amely mindenkit megmozgat, kedden este várja vendégeit. Pastida nevezetű kis faluban mutatják be a görög táncosok, hogyan mulat a görög.

További információk

Rodosz városnézés

Rodosz látnivalóinak megtekintése egy egésznapos túrán! A Pillangók völgyének megtekintésével kezdődik a programunk. A völgyben kellemes hűvös levegő fogad bennünket, ahol a nagy melegben kicsit fellélegezhetünk, 1 óra áll a rendelkezésre. A látvány pedig magáért beszél.

További információk

Symi hajókirándulás

Ha már megtekintettük az összes rodoszi látnivalót, látogassunk el Symi-re. Az egész napos program keretein belül áthajózhatunk erre a Rodoszhoz közeli kis szigetre, ahol elsőként meglátogathatjuk a Panormitis kolostort, és a gyönyörű ikonosztázát. Majd Symi városában állunk meg egy hosszabb pihenőre, ahol a szivacshalászok üzletei egymást érik, s amelynek egyikében elmesélik a szivacskitermelés módját és menetét.

További információk

Sziget-túra

Rodosz látnivalóit egy egésznapos túra keretein belül csodálhatjuk meg! A túra a városból indul a keleti oldalon kezdjük el túránkat. Első megállónk a szirt legszebb állomása, Lindosz, az akropoliszával együtt, ahol nemcsak gyönyörű a kilátás, de az ókor és a középkor remekeivel is találkozhatunk.

További információk