Ez az élménybeszámoló részt vesz nyereményjátékunkban.

Fanni élményei Rab-szigetről

Nyaralásunk Horvátországban lenyűgöző volt!
A sziget (Rab) rengeteg érdekességet és látnivalót rejtegetett,melyek megtekintéséhez az idő is kedvezett:ottlétünk idején végig verőfényes napsütés,egész álló nap pedig 35°-40°C körüli hőmérsékletet kaptunk. :)
A szállással meg voltunk elégedve,az ágyak kényelmesek voltak és éjszakai megmentőnk a légkondícionáló volt. :)
A tenger gyönyörű színei és gazdag élővilága csodálatos volt,a búvárkodások és a fürdőzés minden pillanatát élvezte az egész család!
Az esti programok a szálláson jó elfoglaltságnak bizonyultak estéink megszínesítéséhez.És mit ne mondjak,nem csalódtunk! :)
Az ott töltött idő minden percét és pillanatát élveztem és a boldog,elégedett fejeket látva állítom,ezzel nem vagyok egyedül...
Az egész nyár fénypontja volt ez;egy felejthetetlen élmény,-ami nem csak az Adria szépségétől lett az-amelyről,úgy gondolom,sokat fogunk még mesélni.Az élményeinkről,a vidám és vicces pillanatokról és arról,hogy talán következő alkalommal is meglátogatjuk ezt a térséget,ki tudja? Talán még hosszabb időre is... :)

 
U.I:A nyaralásom egyik legszórakoztatóbb része,azt hiszem,a kompozás volt.A kompút-hangulatát tekintve,legalábbis-volt az egyik legszebb és legmaradandóbb része a nyaralásnak.Persze,csak a többi nagyszerű élmény mellett. :)
 
2014.okt.09.
 
Nagy Fanni, 13 éves

(Nagy Tamás, Lopar - Hotel Sahara/Rab***, 2014.08.10-14.)