Paralia látnivalók

Athén

Ha Görögországban járunk, ne csak Paralia látnivalóit nézzük meg, hanem látogassunk el a fővárosba, Athénba is! A történelemkönyvek néhány fényképe most eredeti szépségében tűnhet fel, ha eljön erre a kirándulásra, mely felejthetetlen élményt fog nyújtani. 

További információk

Katerini városlátogatás

Nem csak Paralia látnivalóira érdemes időt szánna, hanem a közeli városka, Katerini is tartogat érdekességeket az odautazók számára! A város csupán néhány km-re található Paraliától, így akár robogóval vagy biciklivel is átmehetünk, de legegyszerűbben menetrend szerinti buszjárattal célszerű, hiszen minden negyed órában indulnak járatok Katerinibe.

További információk

Meteorák

Ha Görögországban járunk, feltétlenül látnunk a kell a Világörökség gyöngyszemét! Felejthetetlen, egyedülálló élmény, amit nem pótólhat semmi! Autóbusszal csodás, változatos tájakon haladunk végig. Az egész napos autóbuszos kirándulás során Sarti látnivalói mellett számos egyéb görögországi nevezetességet is meglátogatunk!

További információk

Olümposz

Paralia látnivalói után mindenképpen látogassuk meg az Olympos-hegyet, amely az Istenek lakhelyeként ismert a görög mitológiából, hiszen csúcsát, mely 2917 m magas, majdnem mindig felhő borítja. A program a festői Litochoro falu vezet keresztül, ahonnan a hegy belsejében felfelé haladva egészen az 1150 m magasan fekvő Prionáig utazunk.

További információk

Paraliai görög est

Paralia látnivalói közül az egyik legkülönlegesebb a görög est! Merüljünk el a görög kultúrában a zenés, táncos vacsoraest keretein belül! Zenés, táncos, remek hangulatú vacsoraest. Egy tánccsapatt különböző tájjellegű táncot mutat be, és megismertet bennünket a helyi hagyományokkal. 

További információk

Thesszaloniki városnézés paraliai indulással

Egész napos kirándulás, autóbusszal a Paraliától Északra eső Thessaloniki városába látogatunk. A 120 km-es út során elhaladunk a Narancspart, Ormos Panagias, Nikiti, Gerakini, és számos neves kemping mellett, de a fő érdekességet az ország második legnagyobb városa jelenti majd.

További információk

Waterland Aquapark

Aki egy kis vízi kalandra vágyik, annak remek programlehetőség a Waterland Aquapark! A Tagarades falu közelében épült szórakoztató centrum 150 000 m2 alapterületén medencék, gyermekmedencék, hullámfürdő, hidromasszázs, csúszdarendszerek, kosár és röplabdapályák, öltözők, kávézók, étterem és diszkó található. 

További információk