Legfőbb látnivalók Mallorcán

A kristálytiszta kélő vizű tengeröblök, finom fehérhomokos tengerpart, vadregényes hegyvonulat és szemet gyönyörködtető sziklás partok, éttermekkel teli sétányok, történelmi műemlékek sokasága - mindezek, és még sok más várja a nyaralni vágyókat Mallorcán. A Földközi-tenger egyik legszebb és legnépszerűbb szigetét érdemes bérelt autó segítségével, vagy szervezett fakultatív programjaink keretén belül felfedezni!

 

Fakultatív kirándulások

 

SZIGETTÚRA (busz+hajó)

A legátfogóbb mallorcai kirándulás, amely során a sziget leghíresebb látnivalóit fedezzük fel. Valldemossában kezdjük a kirándulást, mely egy pici, nagyon hangulatos hegyi falu. A híres Karthauzi kolostor található itt, ahol Chopin töltötte el 1838-39 telét. Ludwig Salvador Habsburg főherceg birtokán gyönyörködhetünk a Lyukas-szikla kilátó szépségeiben. Deia nevű művész paradicsom a következő állomás, majd a soller-i narancsligeteken keresztül érkezünk meg a kikötőbe. Hajóról tekintjük meg a vadregényes lakatlan partszakaszt. A Paradicsom patak festői szurdokhasadéka és a romantikus Calobra-öböl a következő állomás, itt lehet fürödni! Izgalmas és kalandos élmény a Calobra szerpentin, Európa legszebb hegyi útján

Ára kb. 59€, gyermekek 12 éves korig fél áron mehetnek

 

HAJÓKIRÁNDULÁS

Fürdőzés Malgrat-szigeteknél, zene, jó hangulat, üvegfenekű hajó, víz alatti csodák, lakatlan Sárkánysziget megtekintése, a kirándulás végén pedig egy finom ebéddel és Sangriával zárunk. Fürdőruha kötelező!

Ára: kb. 60€, gyermekek 12 éves korig fél áron mehetnek

 

PALMA BY NIGHT- VÁROSNÉZÉS

Gyalogos városnézés a fővárosban. Palma gyöngyszemei: Katedrális-légies gótikus kőcsipke csoda, világörökség részét képező udvarházak, 800 éves olajfa a város közepén, királyi rezidencia, lüktető mediterrán hangulat. Esti program!

Ára: kb. 36€, gyermekek 12 éves korig fél áron mehetnek

 

SÁRKÁNYBARLANG-TÚRA

Természet kincseit, a Sárkánybarlang rendszerét földalatti Alhambrának is hívják szépsége miatt. Itt található Európa legnagyobb földalatti tórendszere. Hatalmas cseppkövek között csónakázhatunk, romantikus mini klasszikus koncertet is meghallgatunk. Porto Cristo mediterrán fjord és a híres Majorica gyöngygyár bemutatótermének megtekintése. Félnapos, délutáni program.

Ára: kb. 40€, gyermekek 12 éves korig fél áron mehetnek

 

FORMENTOR

Mallorca egyik legszebb strandjára hajóval érkezünk a Pollencai kikötőből: hófehér homok és kristálytiszta víz vár minket, úgyhogy a fürdőruha jól fog jönni! Fellátogatunk a sziget legszebb kilátójához is, majd a gazdag történelmi múltú Alcúdiában folytatjuk a napot, ahol garantált a vásári hangulat. Végül pedig bor-és likőrkóstolóval kedveskedünk vendégeinknek egy patinás borospincében.

Ára: kb. 45€, gyermekek 12 éves korig fél áron mehetnek

 

MARINELAND

Félnapos kirándulás a népszerű Delfináruimba, ahol fóka-show, delfin-show, papagáj-show vár minket. Egzotikus madarakat és tengeri állatokat (galapagosi pingvinek, teknőcök, cápák, ráják) is láthatunk, sőt a strandon fürdőzési lehetőség is lesz. A program minden korosztálynak ajánlott!

Ára: kb. 37€ felnőtteknek, 26€ gyerekeknek

 

 

Keleti partról létszámtól függően (min.10fő) indulnak kirándulások magyar nyelvű idegenvezetéssel:

  • Pálma városnézés
  • Szigettúra  kb 70€

Egyéb kirándulások (és min.létszám alatt) angol v. német nyelvű idegenvezetéssel.

Galéria megnyitása (13 kép)