Mallorca látnivalók

Mallorca barlangtúra

Természet kincseit, a Sárkánybarlang rendszerét földalatti Alhambrának is hívják szépsége miatt. Itt található Európa legnagyobb földalatti tórendszere. Hatalmas cseppkövek között csónakázhatunk, romantikus mini klasszikus koncertet is meghallgatunk. Porto Cristo mediterrán fjord és a híres Majorica gyöngygyár bemutatótermének megtekintése. Félnapos, délutáni program.

További információk

Mallorca: Fakultatív programok

Fakultatív kirándulások magyar nyelven a helyszíni idegenvezetőnél intézhetőek! Ajánló a mallorcai programokról >>>

 

 

További információk

Mallorcai hajókirándulás

Fürdőzés Malgrat-szigeteknél, zene, jó hangulat, üvegfenekű hajó, víz alatti csodák, lakatlan Sárkánysziget megtekintése, a kirándulás végén pedig egy finom ebéddel és Sangriával zárunk. Fürdőruha kötelező!

 

További információk

Mallorca szigettúra

A legátfogóbb mallorcai kirándulás, amely során a leghíresebb mallorcai látnivalókat fedezzük fel. Valldemossában kezdjük a kirándulást, mely egy pici, nagyon hangulatos hegyi falu. A híres Karthauzi kolostor található itt, ahol Chopin töltötte el 1838-39 telét. Ludwig Salvador Habsburg főherceg birtokán gyönyörködhetünk a Lyukas-szikla kilátó szépségeiben. Deia nevű művész paradicsom a következő állomás, majd a soller-i narancsligeteken keresztül érkezünk meg a kikötőbe.

További információk