Makarska barátokkal- élménybeszámoló

Makarska Horvátország egyik legnyüzsgőbb helye. Az éjszakai élet különösen pezsgő, életem egyik legszuperebb pár napját töltöttem ott. Makarskát simán hívhatnánk a bulik fellegvárának is, még az óvárosban is engedélyezett a hajnalig tartó tivornyázás.

Baráti társasággal, utószezonban mentünk és mondanom sem kell, nem sokat aludtunk, de megérte. Bejutottunk Makarska egyik méltán híres szórakozóhelyére is, aminek a kialakítása mindnyájunknak nagyon tetszett.  A barlangba vájt helyen megkóstoltuk a helyi specialitásokat, ha jól rémlik volt köztük valami isteni szilvapálinka is. Aztán az elkövetkezendő napokban felfedeztük a későbbi „törzshelyinket” is.

A strandokon napközben inkább már a középkorúak képviseltették magukat nagyobb számban, de ez minket csöppet sem zavart. Sokszor nyakunkba szedtük a cuccainkat és bejártuk a közeli sziklás, öblös részeket. Mindig találtunk kedvünkre való napos és csendes helyeket.

Makarskát mindenkinek ajánlom, nappal és éjszaka is rengeteg kikapcsolódási lehetőség van, és nem mellesleg gyönyörű hely!