Kefalonia látnivalók

Ainos hegyi túra

Késő délután indulunk autóbusszal Ainos Nemzeti Parkhoz. 3 km-es gyalog túra után /megfelelő cipő ajánlott/ érjük el a Jón szigetek és egyben Kefalonia legmagasabb pontját az 1628-m-es csúcsot. Letekintve eltörpülő települések és szigetek látványa nyűgöz le bennünket.

További információk

BBQ üvegfalú hajóval

Ez biztosan a legjobb napja lesz a szabadságának! Csodálja meg a tenger élővilágát és kefalonia látnivalóit a speciális üvegaljú hajón! A délutáni órákban indulunk Skalából egy 130 fős üvegaljú hajóval.

További információk

Fiskardo-hajókirándulás

A reggeli órákban indulunk fantasztikus, és csak a tenger felől látható partok mellett elhaladva üveg aljú hajónkkal, a sziget szinte legfestőibb kisvárosába, Fiscardóba. A hajóból megcsodálhatjuk Kefalonia látnivalóit és partmenti szépeségeit. Párhuzamosan haladunk el a mindössze 5 km távolságra fekvő Ithaka szigete mellett.

További információk

Hajókirándulás Zakynthosra Kefaloniáról

A  Kefalonián nyaralóknak lehetőségük egy egész napos kirándulás keretén belül az üveg aljú hajóval átlátogatni és megcsodálni Zakynthos  híres partjait. A reggeli órákban indulunk és utunk célirányosan Zakynthos, legszebb  és legfotózottabb  öbléhez, a Navaggióhoz (2023ban lezárva) vezet.

További információk

Ithakai hajókirándulás

Egész napos hajós kirándulás keretein belül ellátogatunk Odüsszeusz hazájaként ismert varázslatos kis szigetre, Ithakára, mely híven őrzi eredeti szépségét. A fővárosban (Vathi) érezni fogja a nosztalgikus hangulatú, múzeumokat és élvezheti a sétányok közt egy hagyományos Jón város hangulatát.

További információk

Kefaloniai görög est

Kefalonia látnivalói közül az egyik legkülönlegesebb a görög est! Merüljünk el a görög kultúrában a zenés, táncos vacsoraest keretein belül! Az Ainos hegy oldalára épült, gyönyörű kilátással rendelkező étteremben várnak bennünket a görögestre. Élőzene, svédasztalos vacsorára helyi borokkal   és a vacsora utáni florklór show gondoskodik a garantált jó hangulatról.

További információk

Kefalonia szigettúra

Egész napos felfedző körutunk alkalmával megcsodálhatják Kefalonia látnivalóit, valamint megismertetjük Önökkel Kefalonia történelmét és egyedülálló geológiai jelenségeit, pl. drogarati cseppkőbarlangot, a melissani földalatti barlangi tavat, víznyelőket. Utunk során láthatunk és fényképezhetünk vízimalmokat, világítótornyot. Lehetőségük nyílik a csodálatos Myrtos Beach fotózására is.

További információk

Myrtos beach

Reggeli indulás Kefalonia leghíresebb partjára ahol fél napot strandolunk, napozunk, búvárkodunk kedvünkre. Hófehér homokos és köves parton napozhatunk és élvezhetjük a hullámok habjait, a türkízkék vízben lubickolva.

További információk