Jesolo látnivalók

Adventure Golf

Valódi mini golfpálya 24 lyukkal trópusi köntösbe öltöztetve, vízesésekkel, tavakkal és rengeteg szórakozató kiegészítővel ékesíti Jesolo látnivalóinak sokszínűségét.

További információk

Aquapark

Az Aqualandia sokkal több, mint egyszerű aquapark vagy látnivaló Jesoloban. Ez az önfeledt boldogság szigete, mely 26 különböző attrakcióval vár minket a vízben és a víz felett. Az Aqualandia büszkélkedhet a világ egyik leghosszabb vízi csúszdájával, valamint Európa egyik legmagasabb Bungee Jumping tornyával is.

További információk

A tenger világa

SEA LIFE Jesolo látnivalói közül az egyik legkülönlegesebb. Egy lélegzetelállító vízalatti utazásra invitál bennünket a tenger varázslatos világába. Egy vízalatti alagút vezet be minket a rejtelmes mélységbe, ahol több mint 3000 állatot tekinthetünk meg.

További információk

Capannina Beach

A kikapcsolódás egy másik formáját nyújtja a Capannina Beach. Különböző zenészek és fellépők adják a hangatot csaknem minden nap. Itt kedvére ehet, ihat, barátkozhat és feloldódhat mindenki, legyen helyi vagy a világ bármely tájáról érkező érdeklődő.

További információk

Diving nord Adriatico Jesolo

Ha kicsit elrugaszkodunk szárazföldi látnivalóktól Jesolo területén, csodás világ nyílhat meg szemünk előtt. A jesoloi búvárcsapattal megtekinthetjük a tenger vad, vízalatti varázslatait. 

További információk

Golf club

Jesolo Golf klubja egy elbűvölő, zöld oázis közel a strandhoz. Mintegy 900.000 m2 –es területet birtokolnak, melyet sajátos filozófia szerint üzemeltetnek. A külön területet alakítottak ki a vendégházaknak és a nyári lakásoknak, hogy a golfozást és nyaralást összhangba hozzák. 

További információk

Gommapiuma

Gommapiuma egy ámulatba ejtő játszótér. Egy olyan egyedi látnivaló Jesoloban, mely kizárólag 12 éves korig tekinthető meg. Viszont nekik nincs idő, se tér, se korlátok, tiszta önfeledt szabadság és játék minden itt töltött pillanat. Ebben a valóságos mesevilágban van dzsungel, labirintus, varázsbab, trópusi halak, bálnák, mókás állatok és legendás sárkányok. Az élmény garantált.

További információk

Kalózhajó - Jolly Roger — Pirate Cruise at Sea

Felejthetetlen kalóz kaland a tengeren! A tengerpartról frissen toborzott kikent kifent kis kalózok a hajón ügyességi játékokban mérhetik össze erejüket. A tengeri móka kihagyhatatlan látnivalója Jesolo varázslatos vizeinek.

További információk

New Jesolandia

A vidámpark nem mindennapi hintái színes csodái mindenkit elkáprázatnak. Különösen családosoknak kedvező program és kikapcsolódási lehetőség.

További információk

Tropicarium park

A Tropicarium Park szintén kivételes látnivalója Jesolonak. A park nem más, mint egy állatkiállítás, ahol körutunk során közvetlen közelről figyelhetjük meg a trópusi lepkéket, kígyókat, teknősöket, pókokat, rovarokat és cápákat a világ minden tájáról.

További információk