Jasna (Chopok) síbérlet

 

 

KEDVEZMÉNYES gopass síbérlet árak!!

2019/2020 síszezon

 

Vásárolja meg irodánkban olcsóbban chopoki síbérletét, mint a helyszíni kasszában vagy GoPass automatában!
 
A kedvezményes Jasna síbérletet érdemes előre megvásárolni még itthon, így a helyszínen már nem lesz rá gondunk, elkerülhetjük a hosszas sorban állást és az esetleges félreértéseket.  A síbérlet Chopok-Észak és Chopok-Dél sípályáira érvényes! Árainkat Ft-ban és EUR-ban is feltüntetjük, Ön dönt a befizetés pénzneméről! Eurós szerződés esetén az EUR-HUF árfolyamától függetlenül garantáljuk árainkat! Forintos árainkat 350 Ft/€ árfolyamig garantáljuk! 


GOPASS kalkulátor és online rendelés

 

 

A síbérletet csak személyesen irodánkban (1063 Budapest, Szív utca 37.) lehet átvenni, mert GOPASS kártyák kerülnek kiállításra, amellyel már a helyszínen nem szükséges sorba állni, hanem a felvonók rögtön használhatóak. Postai úton való elküldésre nincsen mód. 

Figyelem! A GOPASS rendszerében a megrendeléskor megadott e-mail cím kerül regisztrálásra. Csak olyan e-mail címet fogad el a rendszer, amely még NEM szerepel a GOPASS rendszerében. Az egy megrendelésen lévő síbérletek a fő felhasználói fiók alá kerülnek beregisztrálásra, és minden információ (napi statisztika, hírlevél, kedvezmények) erre az e-mail címre fognak érkezni.


Kiegészítő információk:

 • A GOPASS kártyát legkésőbb a felhasználás előtti 3. napig lehetséges megrendelni és kifizetni! 2 napon belüli felhasználás esetén kérje irodánk ajánlatát!
 • Diákok, nyugdíjasok és gyerekek személyi igazolványát az életkor igazolása miatt a pályafelügyelők véletlenszerűen ellenőrizhetik!
 • Irodánkban csak életkor szerinti (max. 17,99 éves korig) diák síbérlet vásárolható. 18 éves kor felett ISIC kártyával sem tudunk diák bérletet kiállítani. Erre a helyszínen van lehetőség helyszíni árakon.
 • 6 éves korig: a felvonók használata egy fizető felnőtt kíséretében ingyenes
 • Az elveszített síbérletek pótlása térítésmentesen nem lehetséges! Azonban felár ellenében az irodánkban átvételkor kapott visszaigazoláson található vonalkód bemutatásával a helyszíni kasszában pótolni tudják azokat.
 • A min. 2 napos síbérletek érvényesek a Tatralandia Aquaparkba és a besenyovai Gino Paradise termálfürdőbe is egész napos felhasználásra, abban az esetben, ha aznap a sífelvonókat nem veszik igénybe. Tehát a síbérlet aznap fürdőbelépőként funkcionál. A fürdőbe a belépés 3 éves kor alatt ingyenes, 3-6 éves kor között belépő fizetendő!
 • A GOPASS kártya éjszakai síelésre nem érvényes!
 • A GOPASS kártya lemondható a felhasználást megelőző nap 16.00-ig. Lemondási díj 5 € vagy 1.700 Ft/kártya. A fennmaradó összeg visszafizetésre kerül. A lemondást kérjük írásban az info@utazas.info e-mail címen jelezni. A lemondás csak abban az esetben érvényes, ha irodánk az írásban visszaigazolta. Hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon a lemondást kérjük minden esetben az ügyeleti telefonon jelezzék: 10.00-16.00 között: +36204595424
 • A síbérlet nem tartalmaz biztosítást
 • Az üzemeltető fenntartja a jogot a drótkötélpálya leállítására meghibásodás, erős szél, áram kiesés és egyéb vis major esemény esetén.
 • Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a jegy jogosulatlan felhasználása esetén azt kártérítés nélkül elkobozza.
 • A GOPASS kártyák értékesítésénél a Web Vacation Utazási Iroda Kft. közvetítőként vesz részt. A GOPASS kártyákra a WV Általános Szerződési Feltételei nem érvényesek!

 

A GOPASS síbérlet kiállításának folyamata és a vásárlás menete az online megrendelés oldalon olvasható részletesen!

Programok: 

A síbérlet érvényes a Tatralandia Aquaparkba és a besenyovai Gino Paradise termálfürdőbe is egész napos felhasználásra, abban az esetben, ha aznap a sífelvonókat nem veszik igénybe. Tehát a síbérlet aznap fürdőbelépőként funkcionál. A fürdőbe a belépés 3 éves kor alatt ingyenes, 3-6 éves kor között belépő fizetendő!


Szolgáltatások:

-ÚJDONSÁG! A 2016/2017-os szezonra elkészült az új 15 férőhelyes, kabinos lift a déli oldalon, amely Krupováról indul és a felső állomása 1488 méteren, Kosodrevinán van. A színvonalas, gyors felvonó 2800 főt szállít óránként.
-ingyenes parkolás több kijelölt parkolóban a liftek alsó állomása közelében
-ingyenes síbusz 4 vonalon, amely egész nap közlekedik. A síbusz csak érvényes síbérlettel vehető igénybe. Részletes menetrend itt >>

Síliftek nyitva tartása:

 • Szezon kezdettől jan. 31-ig: 08.30 - 15.30
 • Febr. 1-től szezon végéig: 08.30 - 16.00
 
Kassza nyitva tartása:
 • Chopok-Észak: Biela Pút, Happy End, Záhradky, Lucky: 08.00 - 16.00
 • Chopok-Dél: Krupova: 08.00 - 16.00
 
+36 20 459-5424 Kapcsolat