Jasna (Chopok) síbérlet

 

KEDVEZMÉNYES GOPASS SÍBÉRLET ÁRAK!

2023/2024 síszezon

 

Vásárolja meg előre olcsóbban chopoki síbérletét, mint a helyszíni kasszában vagy GOPASS automatában! Magyarországon csak nálunk!

A kedvezményes Jasna síbérletet érdemes előre megvásárolni még itthon, így a helyszínen már nem lesz rá gondunk, elkerülhetjük a hosszas sorban állást és az esetleges félreértéseket.  A síbérlet Chopok-Észak és Chopok-Dél sípályáira érvényes!

 

 

GOPASS kalkulátor és online rendelés

 

 

ÚJDONSÁG a 2023/2024-es síszezonban! GOPASS Premium Smart szezonbérlet is vásárolható!

További részletes információk itt >>


FIGYELEM!

A GOPASS rendszer üzemeltetője (hasonlóan a szállodákhoz vagy légitársaságokhoz) dinamikus árazást alkalmaz, és az értékesítő partnereik számára sem biztosít az egész szezonra alkalmazható fix árakat. Így irodánknál is az aktuális online árakon vásárolható meg a síbérlet, amelyre kezelési költséget számolunk fel. A helyszínen is lehetőség van bérletet vásárolni a GOPASS automatából vagy a síkasszában, de a helyszíni árak minden esetben drágábbak az online áraknál.

 

A síbérletet csak FOXPOST csomagautomatában való átvétellel vagy FOXPOST házhoz szállítással lehet megrendelni, mert GOPASS kártyák kerülnek kiállításra, amellyel már a helyszínen nem szükséges sorba állni, hanem a felvonók rögtön használhatóak. Személyes átvételre nincs lehetőség! Virtuális GOPASS kártyát nem tudunk kiállítani és feltölteni.

 

A GOPASS síbérlet kiállításának folyamata és a vásárlás menete az online megrendelés oldalon olvasható részletesen!Kiegészítő információk:

 • A GOPASS kártyát legkésőbb a felhasználás előtti 7. napig kell megrendelni és kifizetni! 7 napon belüli felhasználás esetén kérje irodánk ajánlatát!
 • Figyelem! A GOPASS rendszerében a megrendeléskor megadott e-mail cím kerül regisztrálásra. Csak olyan e-mail címet fogad el a rendszer, amely még NEM szerepel a GOPASS rendszerében. Az egy megrendelésen lévő síbérletek a fő felhasználói fiók alá kerülnek beregisztrálásra, és minden információ (napi statisztika, hírlevél, kedvezmények) erre az e-mail címre fognak érkezni.
 • Diákok, nyugdíjasok és gyerekek személyi igazolványát az életkor igazolása miatt a pályafelügyelők véletlenszerűen ellenőrizhetik!
 • Irodánkban csak életkor szerinti (max. 17,99 éves korig) diák síbérlet vásárolható. 18 éves kor felett ISIC kártyával sem tudunk diák bérletet kiállítani. Erre a helyszínen van lehetőség helyszíni árakon.
 • 6 éves korig: a felvonók használata egy fizető felnőtt kíséretében ingyenes
 • Az elveszített síbérletek pótlása térítésmentesen nem lehetséges! Azonban felár ellenében az általunk küldött visszaigazoláson található vonalkód bemutatásával a helyszíni síkasszában pótolni tudják azokat.
 • A min. 2 napos síbérletek érvényesek a liptószentmiklósi Tatralandia Aquaparkba és a besenyovai Gino Paradise termálfürdőbe is egész napos felhasználásra, abban az esetben, ha aznap a sífelvonókat nem veszik igénybe. Tehát a síbérlet aznap fürdőbelépőként funkcionál. A fürdőbe a belépés 3 éves kor alatt ingyenes, 3-6 éves kor között belépő fizetendő!
 • A GOPASS kártya éjszakai vagy esti síelésre nem érvényes!
 • A GOPASS kártya indoklás nélkül lemondható írásban a felhasználást megelőző nap 16.00-ig. Lemondási díj 5 €/kártya. A fennmaradó összeget átutalással térítjük vissza. A kezelési költség és a szállítási díj NEM kerül visszafizetésre. A későbbiekben a kártya újra feltölthető és használható. A lemondást kérjük írásban az info@utazas.info e-mail címen jelezni. A lemondás csak abban az esetben érvényes, ha irodánk azt írásban visszaigazolta. Hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon a lemondást kérjük minden esetben az ügyeleti telefonon jelezzék: 10.00-16.00 között: +36204595424
 • A síbérlet nem tartalmaz biztosítást
 • Az üzemeltető fenntartja a jogot a síliftek leállítására meghibásodás, erős szél, áram kiesés és egyéb vis major esemény esetén.
 • Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a GOPASS jogosulatlan felhasználása esetén azt kártérítés nélkül elkobozza.
 • A GOPASS kártyák értékesítésénél a Web Vacation Utazási Iroda Kft. közvetítőként vesz részt. A GOPASS kártyákra a Web Vacation Utazási Iroda Kft. Általános Szerződési Feltételei nem érvényesek!


Programok: 

A síbérlet érvényes a Tatralandia Aquaparkba és a besenyovai Gino Paradise termálfürdőbe is egész napos felhasználásra, abban az esetben, ha aznap a sífelvonókat nem veszik igénybe. Tehát a síbérlet aznap fürdőbelépőként funkcionál. A fürdőbe a belépés 3 éves kor alatt ingyenes, 3-6 éves kor között belépő fizetendő!


Szolgáltatások:
-Jasna az elmúlt években jelentős fejlesztéseken esett át, így számos újdonsággal várja a látogatókat: elkészült a 15 férőhelyes, kabinos lift a déli oldalon, amely Krupováról indul és a felső állomása 1488 méteren, Kosodrevinán van. A színvonalas, gyors felvonó 2800 főt szállít óránként.
-Összesen 4 kabinos lift, 1 kötélpályás felvonó, 8 db ülőlift, 5 db húzó lift és 3 db szőnyeglift áll az idelátogatók rendelkezésére, összesen 28.890 fő óránkénti szállítási kapacitással.  A jelenleg elérhető pályák összes hossza majdnem 58 km.
-ingyenes parkolás több kijelölt parkolóban a liftek alsó állomása közelében
-ingyenes síbusz 4 vonalon, amely egész nap közlekedik. A síbusz csak érvényes síbérlettel vehető igénybe. Részletes menetrend itt>>
-Újdonság: Jasná Centrumban kialakításra került egy új sítároló, ahol 100 db duplaszekrényes, kényelmes, önkiszolgáló boxot hoztak létre. A boxokban 2 pár sí/snowboard, 2 pár sícipő/snowboard bakancs, 2 pár kesztyű és 2 sisak tárolható. A tároló a foglalást követő napon 10 óráig használható, ára 10 EUR/nap.


Síliftek nyitva tartása:

 • Szezon kezdettől jan. 31-ig: 08.30 - 15.30
 • 1-től szezon végéig: 08.30 - 16.00

 

Kassza nyitva tartása:

 • Chopok-Észak: Biela Pút, Happy End, Záhradky, Lucky: 08.00 - 16.00
 • Chopok-Dél: Krupova: 08.00 - 16.00