Dél-Ciprus nyaralás

Ciprus a Földközi-tenger keleti medencéjében található, Szicília és Szardínia után a harmadik legnagyobb szigetország, amely két részből áll. Az északi része főleg törökök által lakott terület, míg Dél-Cipruson görögök élnek, ebből adódóan mindkét nyelvet beszélik és a vallások is eltérőek. A muzulmán és keresztény hatások főleg az építészetben és a kulturális életben hagytak nyomot, így a sziget bővelkedik történelmi látnivalókban. Ciprus éghajlata mediterrán, így az év minden napja kellemes, nyaralásra, kirándulásra alkalmas. Csodálatosan tiszta, kék tengere és fehérhomokos strandjai kihagyhatatlanok, természeti kincsekben gazdag szigetvilága népszerű úti cél a nyaralni vágyók részére.

Ayia Napa

Ha valaki élményekben gazdag és fordulatos ciprusi nyaralásra vágyna, mindenképpen érdemes felkeresnie a sziget híresen élénk...
Tovább

Larnaca

Larnaca bővelkedik kultúrális látnivalókban, városi séták során megismerkedhetünk a helyi építészettel, gasztronómiával, helyi kézművességgel. Lárnaka ideális kiindulóhely Ciprus felfedezéséhez.
Tovább

Protaras

Agia Napa közelében található ez a hangulatos üdülőfalu, amely kifejezetten ajánlott azoknak, akik kellemes és pihentető...
Tovább
Rendezés:
27 ajánlat található
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
További ajánlatok betöltése...

Utazás Ciprusra

UTAZÁS CIPRUSRA REPÜLŐVEL!

  • repülővel BUDAPESTRŐL2021. júl. 11-től szept. 12-ig minden turnushoz menetrendszerinti repülőjárat indul vasárnap Budapest - Larnaca (LCA) - Budapest útvonlalon. További információ: Ciprusra repülővel.

+36 20 459-5424 Kapcsolat